Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 19 jan 2018

HEH? Deze verleidster van Temptation is vriendinnen met één van de stelletjes

Temptation Island gaat bijná beginnen. Maar al voordat het überhaupt op televisie is begonnen is er al heel veel over geschreven en gezegd. Deze week werden eindelijk de verleiders, verleidsters en de koppels onthuld. En natuurlijk gaat het internet dan op zoek naar roddels. En die werden er gevonden. Het blijkt namelijk dat een verleidster en één meisje van een stel vriendinnen zijn.

Verleidsters en koppeltjes zouden elkaar absoluut niet moeten mogen. Als ze elkaar al kennen bestaat de kans dat symphatie om de hoek komt kijken. Wat zou betekenen dat de verleidster de man zou sparen omdat ze zijn vriendinnetje mag. Kortom, niet de bedoeling.

Toch lijkt het erop als het gebeurd is. Want deze foto werd gespot op het Facebook account van Megan; zij doet samen met haar vriend mee aan Temptation Island als stel. Megan (rechts) staat op de foto met Yana. Ze heeft Yana niet getagd, maar die tag kan natuurlijk ook verwijderd zijn.

Oordeel zelf, de foto ziet er gezellig uit toch? We zijn benieuwd of Yana inderdaad vriendinnen is met Megan en of ze daarom de partner van Megan Kevin zal sparen of dat ze de girlcode gaat verbreken waardoor Megan nog bozer zal worden indien er wat gebeurt.

Reageer op artikel:
HEH? Deze verleidster van Temptation is vriendinnen met één van de stelletjes
Sluiten