Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 12 feb 2018

Wauw! Om déze reden verliet verleidster Yana Temptation Island

Vanmorgen was het breaking nieuws: verleidster Yana heeft vroegtijdig haar koffers gepakt om Temptation Island te verlaten. Maar waarom in hemelsnaam? Yana vertelt zélf waarom ze niet langer onderdeel wilde zijn van het programma.

Temptation Island is nog maar net begonnen of er zijn al problemen. Verleidster Yana is dus eerder naar huis gegaan, maar we wisten nog niet waarom. Met de nadruk op wisten: Yana heeft eindelijk gesproken.

Verleidster Yana verveelde zich

Je leest het goed, Yana had het totaal niet naar haar zin op het zonovergoten Thailand. ‘Ik mag jullie eindelijk vertellen waarom ik ‘Temptation Island’ vroegtijdig wilde verlaten.

Dat was voornamelijk gewoon omdat ik mij daar totaal niet amuseerde. Ik verveelde mij daar echt. Het was totaal mijn ding niet. Ik vroeg mij echt af: ‘What the f*ck am I doing here!’ Echt.’

Twee weken in de zon vertoeven was waarschijnlijk niet zo verkeerd, maar dat verleiden was misschien tóch niet voor de blondine weggelegd.

Reageer op artikel:
Wauw! Om déze reden verliet verleidster Yana Temptation Island
Sluiten