Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 21 feb 2018

Oeh! Deze chick wordt één van de nieuwe verleidsters van Temptation Island 2018

Temptation Island is inmiddels in volle gang en we genieten er iedere week weer met volle teugen van. Al helemaal als de dames en heren rondom het kampvuur gaan zitten. Of als er weer nieuwe temptations hun intrede gaan doen.

Hoewel ieder seizoen begint en eindigt met acht verleiders en acht verleidsters, is de begin- en eindselectie niet precies hetzelfde. Voor Temptation Island 2018 weten we in ieder geval al één nieuwe dame die de herenvilla gaat betreden.

Nieuwe verleidster Temptation Island 2018

De chick die hopelijk (sorry not sorry) voor heel wat opschudding gaat zorgen, heet Chloë Vrancken. Ze is 20 jaar, komt uit Leuven en heeft volgens bronnen nog nooit een ‘nee’ van mannen gehoord. Overdag kom je haar tegen als schoonheidsspecialiste en als de avond valt transformeert ze in een pittig feestbeest.

Klinkt als de perfecte kandidaat voor Temptation Island als het aan ons ligt. Bovendien wil ze niet alleen meedoen aan het programma voor het feesten, maar vooral om de mannen te redden uit hun relatie. Aardig van haar. Haar tactiek? De mannen leren kennen en dan toeslaan.

Nou, Cloë, wij zeggen doe je ding. Hopelijk kan ze de temperatuur op het eiland nog een paar graden doen laten stijgen.

Reageer op artikel:
Oeh! Deze chick wordt één van de nieuwe verleidsters van Temptation Island 2018
Sluiten