Renée
Renée | LinkedIn Love 18 mrt 2019

Waarom iedereen stiekem een beetje verliefd op Jietse is

Het is een statement waar je U tegen zegt, maar we denken dat Jietse toch een beetje de Joshua van dit Temptation Island seizoen is. Met z’n schattige accent en verleidelijke looks weet hij Milou compleet om z’n vinger te winden. En ons. We zijn stiekem namelijk een beetje verliefd op hem geworden.

Jietse, Jietse, Jietse. Wat ben je toch leuk. Zo zie je maar weer: de mannen die niet een mega groot ego en nog grotere spieren hebben, weten uiteindelijk de harten van de meiden te winnen. Vergeet Timone en Giorgio (of moeten we Jordy zeggen?), iedere keer blijkt weer dat de normale man meer succes heeft.

Waarom we verliefd zijn op Jietse van Temptation Island

Als één man ons kan verleiden tijdens Temptation Island dan zou het Jietse zijn. Lees het volgende en je snapt waarom:

1. Hij heeft knalblauwe ogen waarin je verdrinkt

Donker haar, blauwe ogen. Een gouden combinatie. Deze verleider heeft ogen waarin je compleet kunt verdrinken. Niet zo gek dat Milou voor hem aan het vallen is.

2. Hij verleidt op een subtiele manier

Tegen opdringerige mannen zeggen we thank you, next. Niet zo gek dat Timone inmiddels heel wat minder zendtijd krijgt. Jietse pakt het in Temptation Island op een rustige manier aan, precies hoe veel vrouwen benaderd willen woredn.

3. Hij is schattig

Eerlijk is eerlijk, hij is schattig. Je ziet aan alles dat dit een man is die je goed behandelt in een relatie. Een foute man is misschien leuk voor even, maar een goede man wil je voor je hele leven.

verliefd op jietse temptation island

4. Hij is een tikkeltje jaloers

Jietse heeft een gezonde vorm van jaloezie. Zo vond hij het helemaal niet leuk dat Milou op date ging met concurrent-verleider Timone. Hij stelt zich niet bezitterig op, maar laat op deze manier wel zien dat hij om haar geeft.

5. Hij heeft goede armen

Check zijn gespierde armen eens. Als een man in staat is om je op te tillen ben je al in de zevende hemel. Zijn armen kunnen jou sowieso dragen.

6. Hij is de man die je zou voorstellen aan je moeder

Waar de andere verleiders zich zo gedragen dat je ze echt niet mee zou nemen naar je moeder, is het bij Jietse een ander verhaal. Omdat ‘ie zo rustig overkomt zou je hem prima meenemen naar een familie etentje.

7. Hij is fotogeniek

Natuurlijk is dit niet het belangrijkste, maar het is mooi meegenomen dat deze man hartstikke fotogeniek is. Daardoor is hij in het echte leven fijn om naar te kijken, maar ook op foto’s.

verliefd op jietse temptation island

8. Hij heeft een prachtig lichaam

Op de blokjesbuik van Jietse kun je de was doen. Genoeg gezegd.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: Zoek niet verder, dit zijn de Instagram accounts van de Temptation Island kandidaten

Reageer op artikel:
Waarom iedereen stiekem een beetje verliefd op Jietse is
Sluiten