Isis van Graas
Isis van Graas Love 4 jun 2019

Dit zijn de 5 redenen waarom we hotel de botel zijn van de knappe Noah Centineo

Heb jij een Netflix abonnement? Dan heb je de films met de knappe Noah Centineo ongetwijfeld langs zien komen. In All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is A Total Loser heeft Noah sowieso je hart gestolen, maar er is een recente bingewatcher bijgekomen: First Date. Ook hier speelt Noah de hoofdrol en we kunnen maar geen genoeg van hem krijgen.

Ben jij ook zo dol op deze Amerikaanse knapperd? Wij hebben de redenen op een rij gezet waarom we hotel de botel zijn en niet meer zonder hem kunnen in films.

Lees ook: Look a like alert! Deze mensen lijken bizar veel op celebrities

Onze crush: Noah Centineo

Noah Centineo heeft met zijn 22 jaar al een hele carrière achter de rug (doet Austin & Ally een belletje rinkelen?), maar we zijn gelukkig nog lang niet van hem af. Benieuwd waarom wij fangirlen om een van de knapste jongemannen uit Amerika? Lees dan snel verder.

1. Vroeger was hij al een schatje

Als je denkt dat Noah nu al een knappie is, heb je de foto’s van vroeger nog niet gezien. De acteur begon met zijn carièrre toen hij super jong was, dus in de 2000s heeft Noah de Justin Bieber trend vlekkeloos overgenomen. Gelukkig hebben we de foto’s nog…

2. Hij omarmt zijn gekheid

Hij is niet vies van een gekke foto en post dat ook regelmatig op zijn Instagram. Hij vindt het belangrijk om minder perfecte foto’s te delen, om zo een betere band te creëeren met zijn volgers. Hoe lief…

3. De man kan alles

Noah is niet alleen een goede acteur, maar speelt ook gitaar (*smelt*). Hij is niet alleen lief maar ook getalenteerd: de droom van elk meisje, toch?

4. Hij is besties met zijn collega Lana Condor

Hoewel de twee en onafscheidelijk koppel lijken in de films, zijn ze dat op de set ook maar dan als vrienden. Lana en Noah supporten elkaar en hebben een super hechte vriendschap.

5. We zijn nog lang niet van hem af (pfieuw…)

De jonge acteur is nog lang niet klaar met acteren en daar zijn we heel blij om. We gaan hem nog in veel films terug zien en houden jullie op de hoogte van nieuws uit ‘Noah Centineo land’.

Lees ook: Netflix gaat nog meer kerstfilms maken en hottie Michiel Huisman speelt de hoofdrol

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 redenen waarom we hotel de botel zijn van de knappe Noah Centineo
Sluiten