Lianne Görtz
Lianne Görtz Love & Seks 14 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

Als deze 10 dingen herkenbaar voor je zijn, ben je verliefd op het single zijn

Het hebben van een vriend is ontzettend leuk, maar door het leven gaan zonder een wederhelft kan ook net zo leuk zijn. En als je je herkent in deze dingen, dan ben je vast al heel wat jaartjes single. Met liefde. Geen verplichtingen en geen drama. Jij hebt als single helemaal geen last van deze struggles en daar wil je in de nabije toekomst ook nog even niks van afweten. Want jij bent verliefd geworden op het vrijgezellenleven. En wel hierom.

1. Je vindt het irritant als iemand je stoort tijdens een film

Met Netflix en chill bedoel jij ook gewoon letterlijk Netflixen zonder ergens aan te hoeven denken. Geen man je steeds lastig valt tijdens een super spannende film. Waarom kijk je anders Netflix?

2. Je haat het om alle harige gebieden dagelijks bij te werken

Geen man waarvoor je alles bij hoeft te houden. Scheelt je weer behoorlijk wat geld aan scheermesjes en weer kostbare tijd. Want je gaat je daar echt niet meer iedere dag mee bezig houden. Winning.

3. Je vindt het heerlijk om alleen te slapen

Je wordt niet wakker van gesnurk en je hoeft de dekens ook niet te delen met een ander persoon. Wat een leven. Jij geniet er nog op en top van nu het nog kan.

4. Je kan altijd eten wat je wil

Als je op jezelf woont, kun je eten wat je wil. Geen man met wie je rekening hoeft te houden. Stel je voor dat hij geen kaas lust. Je moet er niet aan denken.

5. En je maakt je nooit zorgen te maken of je genoeg te eten hebt

Vaak zijn verpakkingen van vlees of groenten gemaakt voor meer dan twee personen. Maar als je maar alleen bent, kun je twee dingen doen. Of je bewaart het in de vriezer of je eet alles gewoon op. Jij kiest sowieso wel vaker voor de laatste optie.

6. Je wil dat niemand je in de weg staat van jouw ambities

Wil je graag naar een andere stad verhuizen om daar je werkambities waar te maken? Als vrijgezel is er geen man waarvoor je in je dorpje hoeft te blijven. Niemand, niemand waarvoor je je dromen voor jezelf hoeft te houden.

7. Geen vriend = geen schoonouders

En geen schoonouders bekent ook geen extra verjaardagen waar je op je best moet zijn bijvoorbeeld. Dat betekent weer extra avondjes Netflix en chill. Zin in.

8. Je wilt eigenlijk het liefst iedere dag bij je vriendinnen zijn

Je hoeft je tijd niet te verdelen tussen je vriendinnen en je vriend. En dat is super, want het liefst ben je 24/7 bij je vriendinnen.

9. Jij geniet ervan om af toe weer nieuwe vlinders te voelen

Iemand die al negen jaar een relatie heeft, zal niet meer die vlinders in haar buik voelen zoals in het begin. En jij kunt dat maar al te vaak ervaren als je weer een nieuwe scharrel ontmoet hebt in de kroeg.

10. Met Kerstmis wil je eigenlijk nergens aan hoeven te denken

Als je vriend ineens zegt dat ze eerste kerstdag bij hem thuis vieren, terwijl je dat ook standaard bij jou thuis viert. Oh my. Altijd een groot gepuzzel. Maar als vrijgezel hoef je je niet op te splitsen of in allerlei bochten te wringen om iedereen tevreden te houden. En geen extra kerstcadeaus te kopen.

Het vrijgezellenleven mag wat jou betreft nog wel even duren. Want jij hebt nog lang geen genoeg van al deze tien dingen. Of hoe de Pussycat Dolls altijd zongen:‘I don’t need a man to make me feel good’. En zo is het maar net.

Waarom zou je überhaupt nog aan de man gaan? 4 redenen waarom single vrouwen zo ongelooflijk aantrekkelijk zijn

Reageer op artikel:
Als deze 10 dingen herkenbaar voor je zijn, ben je verliefd op het single zijn
Sluiten