Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 12 april 2019

5 tekenen dat je crush gek op je is en jou écht wel ziet zitten als vriendin

Vanaf het eerste moment dat je hem of haar zag (al was het op zijn Tinderprofiel) was hij je crush. Jullie hebben inmiddels al een paar dates gehad en als je een appje van je potentiële lover krijgt slaat je hart over. Begin jij stiekem een beetje verliefd te worden? Oelala. Zo weet je of je crush jou óók leuk vindt.

Je hoopt met heel je hart dat je crush jou ook ziet zitten. Geloof ons, als hij of zij deze vijf verschijnselen vertoont hoef jij je nergens zorgen om te maken.

1. Je blijft appjes krijgen

Mannen (en vrouwen trouwens ook) hebben er nogal een handje van om gesprekken te laten doodbloeden als ze iemand niet meer zien zitten. Blijft jouw crush je ’s ochtends goedemorgen appen, en laat hij ’s avonds doorschemeren dat hij of zij aan je denkt dan is dat zonder twijfel een teken dat je safe zit.

2. Je bent geen geheim meer

Als hij of zij laat vallen dat hij zijn vrienden over je heeft verteld, weet je dat hij serieus is. Dit zou je crush nooit zo maar doen en als je dan ook nog opmerkingen hoort als ‘ah mijn vrienden zouden je echt leuk vinden‘ mag je al helemaal in je handjes klappen.

3. Dé blik van je crush

Als jouw crush je in je ogen kijkt weet je het gewoon. Die twinkeling in die blauwe kijkers, een boefig lachje en die kuiltjes in zijn of haar wangen. Er wordt niet voor niks gezegd dat een blik boekdelen spreekt. Heel veel boekdelen in jullie geval en wat heb jij veel zin in het eerste hoofdstuk *knipoog*.

4. Jullie hebben diepgaande gesprekken

Jullie gesprekken gaan verder dan alleen de temperatuur van de dag. Als je erover nadenkt weet je eigenlijk al best veel van je crush. Gesprekken over jullie ouders, broertjes en zusjes passeren regelmatig de revue en dat betekent dat jullie een band aan het krijgen zijn samen.

5. Hij verrast je spontaan met wat leuks

Heeft jouw crush iets voor je georganiseerd of een klein cadeautje voor je gekocht. Girl, jij zit helemaal goed. Het feit dat iemand op deze manier iets voor jou doet betekent dat jij meer bent dan een kwarrel (kwaliteits-scharrel). Je wordt gezien als potentiële lover en dat is precies wat je wil.

Reageer op artikel:
5 tekenen dat je crush gek op je is en jou écht wel ziet zitten als vriendin
Sluiten