Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 2 aug 2017

Dit zijn de kansen dat je dit jaar verliefd wordt volgens je horoscoop

Het is jou wellicht niet gelukt om in 2016 de liefde van jouw leven te vinden, maar niet getreurd. Ongeacht dat we al een tijdje in 2017 zitten, is dit de kans dat jij jouw ware liefde tegen zal komen. En dat op basis van jouw horoscoop.

Ram (21 MAART – 20 APRIL)

Tot op heden ben jij mega gefocust geweest op jouw eigen zelfstandigheid en het zorgen voor jezelf in plaats van voor anderen. Maar aankomende september zal hier een verandering in te zien zijn. Dit komt door een transitie in de astrologie die slechts één keer per twaalf jaar gebeurt. Grijp je kans.

Stier (21 april – 20 mei)

De afgelopen twee jaar heb jij vooral gefocust op casual dating in plaats van het aangaan van echt serieuze relaties. Hierin heb je geleerd hoe je eerlijk tegen jezelf moet zijn in wat je wilt en wat jouw doelen zijn. Ook heb je deze tijd nodig gehad om wanpraktijken uit het verleden te verwerken. Dit jaar zal je jouw liefdesleven een beetje losser laten, wat wellicht kan leiden tot het vinden van the one.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Voor jou als tweeling zal 2017 jou een hoop leren over wat jij de fundamentele behoeftes vindt in een relatie. Ben jij single? Dan zal je je meer aangetrokken voelen tot volwassen mannen en serieuze relaties, in plaats van dat losse gefladder. Heb jij een relatie, dan kunnen er soms intense uitdagingen op jouw pad komen, aangezien je een heel duidelijk beeld hebt van waar je naar op zoek bent. Single of bezet: aan het einde van dit jaar zal je een veel duidelijker idee hebben over hoe jij relaties ziet.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Dit jaar kan jouw relatie het zwaar te verduren hebben. Zo zouden jullie bang kunnen zijn elkaar kwijt te raken of ben jij bijvoorbeeld bang dat hij vreemdgaat. Probeer je op jezelf te focussen in plaats van te wijzen naar de ander. Het gaat er namelijk om wat jij wilt en voelt. Laat jouw angsten niet de overhand nemen en hou grip in je relatie.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Wat jij kan, en wil, geven in een relatie zal dit jaar duidelijk worden. Had je eerst veel aandacht nodig van mannen? Dan zal je merken dat dit in 2017 afneemt. Jij bent hier een stuk selectiever in geworden en dat maakt je mega aantrekkelijk. Als Leeuw heb jij veel kansen om dit jaar serieus te beginnen met daten of jouw relatie naar the next level te tillen.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Jij wordt steeds zelfverzekerder. Dit jaar zal jij merken dat jij mensen, plaatsen en dingen die jou pijn hebben gedaan of hebben weerhouden van het leven van jouw eigen leven, los zal laten. Me-time wordt erg belangrijk voor jou en omdat je beter voor jezelf zorgt zal jij ook aantrekkelijker in het leven staan. Jij krijgt de broek aan in relaties en laat je niet meer bespelen. You rock!.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Waar jij normaal erg gefocust bent op het welzijn van jouw partner, zal je dit jaar ook meer gefocust zijn op jezelf. Heb jij een relatie in 2017? Dan wil jij dat deze super flexibel is in het hebben van vrijheid en personal space. Oké, normaal is dit niet echt jouw ding, maar je hebt door dat je jezelf hierdoor erg goed gaat voelen en dat heb je even nodig. Voel je vooral niet schuldig. Jezelf vrijetijd gunnen is geen crime.

Schorpioen (23 oktober – 22 november)

Het zou kunnen dat jij een klein beetje in de war bent op gebied van liefdesleven. Dit komt door Neptunus, de wat meer zweverige planeet onder ons. Maar dit zweverige brengt jouw wel wat lekkere artistieke personen op jouw pad. Het zou kunnen dat jij verliefd wordt op iemand die niet te bereiken is, maar jou wel het gevoel geeft dat hij het wilt. Probeer niet te veel te fantaseren, want dat hij voor jou kiest gebeurt vaak alleen in films.

Boogschutter (23 november – 21 december)

Het afgelopen jaar heb jij veel meer structuur in jouw leven gecreëerd. Goed voor jou, maar hierbij heb je soms de mensen waarvan je houdt een klein beetje in de steek gelaten. Ongeacht dit is het zeer waarschijnlijk dat jouw liefdesleven een goeie boost heeft gehad in april en mei, zeker op seksueel gebied, go you. Hierop kan jij de rest van de maanden op voortborduren.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Oké, wellicht zal relatie en liefde niet baanbrekend zijn in jouw leven van dit jaar. Maar wees gerust: dit betekent niet dat er niets op jouw pad komt. Jouw eigen leven verbeteren en voor jezelf zorgen zal jouw belangrijkste doel zijn dit jaar, en eerlijk: wie wordt daar niet aantrekkelijker van. 2018 wordt jouw jaar, je voelt het.

Waterman (21 januari – 20 februari)

Vorig jaar heb jij een revolutie gemaakt op gebied van liefde. Hierdoor heb jij een mega goede connectie met jezelf en met jouw geliefde. Dit jaar zal dan ook een goed jaar voor jou zijn op het gebied van relaties, maar het is januari 2019 wat pas echt spannend gaat worden. Nog heel eventjes afwachten.

Vissen(21 februari – 20 maart)

Jij hebt dit jaar al veel persoonlijke aantrekkingskracht ervaren met wat hete boys en dat is goed. Dit jaar is namelijk het jaar waarin het waarschijnlijk is dat jij een relatie krijgt, omdat je jezelf eindelijk durft bloot te stellen aan mannen. Figuurlijk dan. Het is jouw uitdaging om een balans te vinden tussen de oude en nieuwe jij, want met de perfecte balans kan jij dit jaar heel gelukkig worden in het liefdesleven.

Dit wil jij ook lezen: Haha: het lichaamsdeel dat jij als eerste wast vertelt meer over jezelf dan je denkt

Reageer op artikel:
Dit zijn de kansen dat je dit jaar verliefd wordt volgens je horoscoop
Sluiten