Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 21 mei 2015

4 x hoe je verliefdheid ervoor zorgt dat jij er beter uitziet

Voor alle grumpy singles out there, het spijt ons. Maar blijkbaar heeft verliefd zijn wederom zijn voordelen, ditmaal voor je uiterlijk. Zucht. Voor degene die wél bezet zijn, lucky you.

1. Meer energie

Emotionele en ook zeker fysieke liefde zorgt voor zowel een betere mentale als fysieke gezondheid. Ruil je slaapje dus maar in voor een vluggertje.

2. Jonger ogen en voelen

Wanneer jij je gelukkig voelt is dit vaak aan alles af te lezen. Denk alleen al aan een toegenomen aantal glimlachjes. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die positief zijn ingesteld niet alleen gezonder zijn, maar er ook gezonder uitzien (we hádden het zelf kunnen bedenken..).

3. Guller zijn = gelukkiger zijn

Een positief gevolg van je goed voelen is dat je sneller bereid bent dingen voor anderen te doen. De cliché is waar: geven is ontvangen. En waar beter deze uitspraak toe te passen dan in een relatie?

4. Minder stress

De liefde zorgt ervoor dat we het leven allemaal weer ietsje beter aankunnen. Blijkbaar zorgen alle vlinders er namelijk voor dat we een stuk minder stressen. Alsof je wanneer je verliefd bent al niet genoeg geluk hebt..

Reageer op artikel:
4 x hoe je verliefdheid ervoor zorgt dat jij er beter uitziet
Sluiten