4 producten om nú aan te schaffen waarmee je deze nieuwe harde lockdown doorkomt

De teugels zijn weer wat strakker aangetrokken in de hoop dat we volgend jaar weer steeds normaler kunnen genieten van het leven. Hebben we nu weinig boodschap aan want de muren komen onderhand op je af in huis. Daar komen nog een paar weken van een strenge lockdown bovenop waarin jij jezelf moet zien te vermaken. Wij hebben nog wel wat tips.

Je probeert jezelf natuurlijk al bijna een heel jaar te vermaken thuis. Nieuwe dingen bedenken wordt dan ook steeds lastiger. Heb jij deze dingen al in huis? Hier kun je namelijk nog behoorlijk wat plezier aan beleven.

Producten om aan te schaffen

Shop till you drop. Online dan. Deze producten maken het leven thuis nog een stukje aangenamer en dat kunnen we allemaal wel gebruiken nu.

1. Gel nagellak

Niks zo fijn als goed verzorgde nagels. Het kost sowieso al klauwen met geld om dit in een studio te laten doen en daarom is dit misschien wel het moment zelf in een gel nagellak set te investeren. Zo kun je thuis je nagels doen en zie jij er ook met kerst piekfijn uit.

2. Sportgear

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: sporten is ontzettend goed voor je mind. Schaf daarom voor de komende weken nog wat fijne sportspullen aan. Van een sportmatje tot wat extra enkelgewichten. Het zal je goed doen! Enne, voor je het weet ben jij #fitgirl en zit je hartstikke lekker in je vel.

We hebben genoeg ideeën voor je hoor: Verveel je je? Deze 4 knutselhobby’s heb je dit jaar ongetwijfeld links laten liggen maar zijn eigenlijk fantastisch

3. Volg een online cursus

Minder tastbaar maar wel heel leuk: een cursus. Dat kan natuurlijk van alles zijn. Is er een taal die je altijd al hebt willen leren of wil je een kijkje nemen in de fashion industry? Dit is het moment om een cursus te volgen. Je hebt alle tijd van de wereld dus doe er wat nuttigs mee.

4. Bakspullen

Inslaan maar. De komende tijd ga jij je bak-skills verbeteren. Koop van alles, van een goede taartbodem tot versiering in alle kleuren. Online vind je eindeloos veel recepten en voorbeelden waarmee je aan de slag kunt. Aan het einde van deze lockdown kun jij je gewoon opgeven voor Heel Holland Bakt hoor.

Reageer op artikel:
4 producten om nú aan te schaffen waarmee je deze nieuwe harde lockdown doorkomt
Sluiten