Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Travel 9 december 2019

Pak je koffers! Met deze HEMA aanbieding ga je voor maar €95 op een 3-daagse stedentrip naar een stad in Europa

Nog op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder waar ze helemaal gelukkig van wordt? Stop dan maar met zoeken, want HEMA komt weer met een driedaagse stedentrip naar een stad in Europa. Een parfum is misschien leuk om te krijgen, maar een reis is toch nog veel leuker?

Een stedentrip is altijd een goed idee. Pak daarom maar snel jullie koffers in, want het is tijd om er weer even tussenuit te gaan. Waarheen? Dat blijft nog even geheim, maar leuk wordt het zeker.

Driedaagse stedentrip met HEMA

Het is weer tijd om je favoriete vrouw in je leven te verwennen en hoe kan dat nu beter dan met een stedentrip? Hebben wij even goed nieuws voor jou. Onze favoriete HEMA aanbieding is eindelijk weer terug.

Je vertrekt nu namelijk voor maar €95 inclusief vlucht en hotel naar een bestemming in Europa. De bestemming krijg je binnen een week te horen en de mogelijkheden zijn enorm.

Er zijn wel honderd mogelijke bestemmingen, maar de top tien bestaat uit: Milaan, Venetië, Warschau, Basel, Sofia, Berlijn, Rome, Boedapest, Gdanks en Praag. Er zit dus altijd wel een topper tussen.

Meer informatie

Een stedentrip met je moeder is alles wat je wil geven voor kerst en deze HEMA aanbieding is precies wat je zoekt. Je vertrekt in de periode van 2 december tot 31 maart en verblijft in een driesterren accommodatie. Dus waar wacht je nog op? Klik hier voor meer informatie over deze aanbieding.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Pak je koffers! Met deze HEMA aanbieding ga je voor maar €95 op een 3-daagse stedentrip naar een stad in Europa
Sluiten