Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Love & Seks 18 sep 2015

Verrukkelijk: de eerste dating app exclusief voor bacon lovers

Iedereen heeft zijn guilty pleasures, de een zweert bij een frietje mayo, de ander bij die specifieke reep chocolade en weer een ander bij cupcakes. Maar er is één guilty pleasure die bijna niemand kan weerstaan: bacon. Ja, iedereen houdt van bacon maar ook van daten. Oscar Mayer deed iets heel leuks met deze twee loveable things. Oscar Mayer, zelf waarschijnlijk grote liefhebber van bacon, bedacht een dating app die bacon lovers over de hele wereld in contact te brengen. De liefde is dus gefocust op een andere liefde: jouw liefde voor bacon.

Bacon datingapp Sizzl

De naam van deze app is Sizzl, waarom het deze naam heeft gekregen is niet bekend maar het is in iedergeval catchy. Uiteraard waren wij nieuwsgierig naar hoe deze app werkt. Daarom hier een beschrijving van Sizzl, the bacon lover app:

Sizzl is de enige dating app exclusief voor bacon liefhebbers. Want waarom zou je met iemand zijn die níet van bacon houdt?
Als jij het warm krijgt bij het denken over hoe je stukje bacon is gebakken, gekruid of gerookt, download dan Sizzl om in contact te komen met duizenden die dezelfde liefde delen voor het aller lekkerste in de wereld: ja, bacon.

Nadat je de app hebt gedownload in de Apple Store kom je in het ‘Bacon bestand’ waar gebruikers zich beschrijven aan de hand van het beantwoorden van vragen over ja, natuurlijk, bacon. Je vertelt op welke manier je je bacon het liefst eet. Een dikke plak? Gerookt voor een lange tijd? Met een zoete, gekarameliseerde laag? En niet te vergeten, hoe wil je je bacon gebakken? Heerlijk krokant of juist zacht en sappig?

Daarna word jij gekoppeld aan de man die zijn bacon op precies dezelfde manier eet als jij dat doet. Je krijgt een scala aan mannen die aan jouw bacon eisen voldoen en zo kun je je favoriete smokey love vinden.

Tinder versus Sizzl

Het enige echte verschil tussen Tinder en Sizzl is dat je je interesse toont door het baconhart pictogram rechtsonder op je smartphone. Hoe langer je het bacon hart houdt ingedrukt, hoe hoger je interesse is.

Tuurlijk, wij vinden deze app stiekem ook een klein beetje flauw. Maar, wie weet maakt dit de drempel naar daten toch net een stukje lager. Daarbij kan je er vanuit gaan dat deze man humor heeft, anders gebruik je niet de bacon dating app. Win win.

Reageer op artikel:
Verrukkelijk: de eerste dating app exclusief voor bacon lovers
Sluiten