Zara Bircan
Zara Bircan Life 24 jan 2020

Als je dit doet krijg je altijd verse frietjes bij McDonald’s

Om af en toe te genieten van de lekkerste ongezonde hapjes is helemaal niet verkeerd. Maar dan wil je natuurlijk wel genieten van een waardig frietje. Waarschijnlijk wist je nog niet dat bij McDonald’s ook verse frietjes kan krijgen. Beautify vertelt je hoe je dat doet.

De oh zo bekende gele M is er altijd voor je. Wanneer je brak bent, wanneer je snel wat wil eten, wanneer je eigen geen geld hebt om uit eten te gaa, maar toch ergens anders wil eten… Het is haast onmogelijk om er niet naar binnen te gaan. Wij snappen het dus volkomen als jij hierheen gaat voor een makkelijke, goedkope snelle hap.

Op deze manier krijg je verse frietjes bij McDonald’s

Ja, het is zeker mogelijk. Je kunt je frietjes bij McDonald’s namelijk ook vers krijgen, dus gelukkig staat Beautify voor je klaar om te vertellen hoe jij dit kan regelen.

Vraag om friet zonder zout

Zeg maar dag tegen slappe, koude frietjes. Vraag je om friet zonder zout, dan moeten de medewerkers deze wel vers gaan maken. Al moet je wel iets langer wachten op je bestelling, na afloop is dat het allemaal waard.

Of vraag simpelweg om verse frietjes

Het leven is niet altijd zo ingewikkeld als we denken. Je kunt er simpelweg ook om vragen of McDonald’s medewerkers verse friet voor je willen maken. Nee heb je, ja kun je krijgen. Haal je beste manieren uit de kast en bedank ze voor hun extra tijd. Binnen de kortste keren kun jij lekker genieten van je verse frieten – dat rijmt.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Als je dit doet krijg je altijd verse frietjes bij McDonald’s
Sluiten