Joke-Jiers Botma
Joke-Jiers Botma Life 5 nov 2016
Leestijd: 2 minuten

Verslaafd aan online shoppen? Dan herken jij deze 12 dingen als geen ander

Jij bent het voorbeeld van een meisje dat in de pérfecte tijd is geboren: het online tijdperk. Je grote voorliefde voor mooie spullen wordt namelijk beantwoord door je andere grote vriend: het internet. Jullie gaan hand in hand. Zo goed dat je verslaafd bent aan online shoppen. Herken jij jezelf? 1. Je kent je creditcard gegevens uit je hoofd. Inclusief de datum dat ´ie verlopen is en je CVV code. Je weet immers maar nooit wanneer je een pareltje tegenkomt.

2. Niets maakt je gelukkiger dan vanuit je bed in je oude lelijke kloffie de mooiste nieuwe kleding in je mandje gooien.

3. Het zat in míjn mandje dus het was en is van mij. Althans dat vind jij. Je baalt dan ook behoorlijk als blijkt dat na dertig minuten je mandje spontaan leeg is gegooid.

4. Je weet precies hoe laat je pakketje wordt bezorgd. Desondanks zit je de hele dag je track&trace code in de gaten te houden.

5. Je hebt ondertussen een bijzondere band gekregen met de postbezorger, je ziet hem vaker dan je vriendje.

6. ´Out of stock´ is het slechtste bericht wat jou kan treffen op een dag.

7. Je buren worden gék van alle pakketjes die bij hen worden bezorgd omdat jij niet thuis was. Jij bent ze vooral héél dankbaar en belt elke keer met je grootste glimlach aan: ´Is er toevallig een pakketje van mij binnen?´ Hoezo TOEVALLIG?!

8. Je keurt het goed om bij elke bestelling meer dan 50 euro te spenderen. Waarom? Dan zijn er geen bezorgkosten, HA!

9. Je scherm staat vol met cookies van websites die rijk zijn geworden door jou. En zwak als je bent breng je daar ook weer je laatste schrale euro´s naartoe.

10. Je vindt dat het tijd wordt dat je persoonlijke deals krijgt van de webshops die je elke week steunt met aankopen in hun voortbestaan. Door jou zijn er tig webshops nog niet failliet.

11. Je weet dat ´uitverkocht´ niet betekent dat iets de volgende dag niet terug is. Je weet namelijk dat sommige mensen hun aankoop (jouw toekomstige parel) retour sturen. *gniffel

12. Je huis staat vol met lege dozen en er is je zelfs een keer gevraagd of je aan het verhuizen was. Eh, nee…

Guilty… :
17 excuses die elke vrouw maakt tijdens en na het shoppen

Reageer op artikel:
Verslaafd aan online shoppen? Dan herken jij deze 12 dingen als geen ander
Sluiten