Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 17 augustus 2018

Heb jij je weer verslapen? Dan ben je hartstikke sociaal en gezellig

Iedere ochtend is het weer hetzelfde liedje: de wekker gaat en jij schrikt vervolgens een half uur later wakker. Weer verslapen. Komt dit scenario je bekend voor? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Je zou misschien denken dat deze slechte niet zoveel voordelen voor je heeft. Maar wij vinden juist van wel. Dit zijn de voordelen van door de wekker heen slapen.

1. Je bent een altijd in voor gezelligheid

Wanneer iemand zin heeft om wat leuks te doen, kan jij altijd gebeld worden. Weer of geen weer, jij bent altijd van de partij. En denk maar niet dat je als eerste naar huis gaat. Wanneer jij binnenkomt, begint het feestje pas écht.

Goed, daardoor lig je wel vaak laat in bed. Maar ja, liever de wekker gemist dan een feestje gemist toch?

2. Je bent hartstikke productief

Wanneer de helft van de wereld al op een oor ligt, kom jij tot leven. Je verzet bergen werk in de avond, waardoor je dus wel wat te laat gaat slapen. Maar het is voor een goede reden, dus je hoort ons niet klagen.

3. Je hebt meer tijd voor seks

Voor middernacht gaan slapen om op tijd uit je bed te komen? Dacht het niet. En dat heeft een heel groot voordeel. Want als manlief laat thuis komt van een avondje met vrienden, ben jij nog wakker en vol energie. Oftewel: genoeg tijd en zin om samen het bed in te duiken – en dan nog niet om te slapen.

4. Verslapen? Je time management is juist on point

Hoe lang je ook blijft liggen nadat de wekker is gegaan, je bent wél vaak op tijd. En dat is knap. Met make-up en al sta jij binnen een kwartier buiten de deur. En je hebt je zelfs nog tijd gehad om een smoothie in elkaar te flansen en in je thermosfles te gooien. Vinden we knap. En dus valt er maar een ding te concluderen: jij bent een snelle rakker.

Steek dit artikel maar onder de neus van iedereen die altijd klaagt dat je je weer hebt verslapen. Hoef je je vanaf nu niet meer te verdedigen.

My Fitness Pal en meer: dit zijn de 5 beste apps voor tijdens het sporten

Reageer op artikel:
Heb jij je weer verslapen? Dan ben je hartstikke sociaal en gezellig
Sluiten