Ben je er klaar voor? We weten nu eindelijk de reden van het vertrek van de twee Temptation Island koppels

We hebben je al eerder vertelt dat het was uitgelekt dat er twee koppels dit seizoen van Temptation Island zouden gaan verlaten. Shocking. Dit seizoen is écht anders dan anderen. Maar daarbij wisten we nog niet wanneer, wat en waarom de koppels het programma vroegtijdig zouden verlaten. We kunnen je nu vertellen dat ook de redenen zijn uitgelekt.

Ben je er klaar voor?!

Dit zijn de redenen van vertrek koppels Temptation Island

Korte recap: well, dit jaar gaan er niet een, maar twee stellen naar huis. Dat wist de koningin van de Temptationroddels (niemand minder dan Michella Kox) te vertellen. Volgens haar zouden Gulcin en Soleris vroegtijdig afscheid nemen van de groep én zouden ook Sonny en Jaydi weg moeten (of vrijwillig gaan). Ooooh boy.

Gulcin en Soreilis

De Instagrammer FawryNotSawry schept in een video duidelijkheid over Temptation Island. Hij vertelt: “Soralis kan het niet meer aan en vraagt of hij uit het programma mag, omdat hij haar (Gulcin) heel erg mist. Dan gaat het gebeuren”, vervolgt FawryNotSawry in een video op Instagram. “Hij gaat op zijn knieën en verder snappen jullie ook wel hoe de vork in de steel zit. Supercute.”

Jaydi en Sonny

Jaydi en Sonny gaan om een heel andere reden Temptation Island verlaten. Ook hier vertelt FawryNotSawry wat er gaat gebeuren. “Jaydi gaat binnen een aantal afleveringen een videoboodschap inspreken voor Sonny, waarin ze de relatie beëindigt. Hij wordt gek.”

Hmm, wij denken dat dit nog wel een waar zou kunnen zijn. In het nieuwe voorstukje van Temptation Island over de aflevering van deze week zien we namelijk al dat Jaydi na het eerste kampvuur onwijs boos is op Sonny. Je hoort haar dan zeggen: “Als het geen Sonny is, dan Ricky“. Zou dit het eerste stapje naar het einde van hun relatie kunnen zijn?

Lees ook: Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit

Reageer op artikel:
Ben je er klaar voor? We weten nu eindelijk de reden van het vertrek van de twee Temptation Island koppels
Sluiten