Janne Vogel
Janne Vogel Life 13 mei 2020

Slaat de verveling toe? 10 x dit kun je doen als de muren op je af komen

De eerste week/weken ging het je nog wel goed af. Maar inmiddels komen de muren op je af. Slaat bij jou de verveling toe? Geen paniek, Beautify verzamelde wat ideeën voor je. Hierbij: dingen om te doen als je je verveelt.

Dingen die je kunt doen als je je verveelt

Heb jij Netflix uitgespeeld en word je onrustig van het feit dat je niet kan terrassen én niet op stap kan? Same. Toch kun je proberen deze gekke tijd te zien als de kans om weer helemaal tot jezelf te komen. Zorg daarom éxtra goed voor jezelf (je verdient het) en gun jezelf de rust.

Hier komt ‘ie: ons lijstje met dingen om te doen als je het even niet meer weet en gek wordt van verveling. We hopen dat je er wat inspiratie uithaalt.

1. Geef jezelf een mani- of pedicure

Inclusief een poging tot nailart en een handscrubje, handmasker en nagelolie vóór je de lak aanbrengt. Tijd zat.

2. Probeer een nieuw beautyproduct

Koop bijvoorbeeld een interessant sheetmasker en probeer ‘m uit als een echte beautyvlogger. Extra leuk: je vriendinnen entertainen (lastigvallen) met een vlog waarin je het masker uitprobeert en reviewt.

3. Doe yoga

Zoek als je beginner bent vooral een makkelijke tutorial op YouTube, want yoga kan best pittig zijn. Leuk filmpje gevonden? Time to get zen.

4. Lees een boek

Wat dacht je van de volgende boeken? Hier kom je de quarantainetijd wel mee door.

5. Blader door oude foto’s en filmpjes

Nog leuker: maak een fotoboek. Compleet met handgeschreven tekstjes en versiersels. Verveling? Wat is dat?

6. Ga naar een zonsondergang of zonsopgang kijken

Stap ’s avonds (met je quarantainepartner) in de auto en rijd naar een mooie plekje. Of zet je wekker vroeg en ga voor een zonsopgang. Gegarandeerd supermooi.

7. Schrijf een brief aan je toekomstige zelf

Of aan je jongere zelf. Het is maar net waar je zin in hebt. Het klinkt misschien een beetje gek, maar dit kan écht leuk en goed zijn om te doen. Tijd voor wat introspectie in plaats van verveling.

8. Maak een self-love lijstje

En schrijf alles op wat je leuk aan jezelf vindt. Kan nooit kwaad. *Alle negatieve gedachten en overtuigingen mogen de zaal verlaten.*

9. Experimenteer met nieuwe recepten

Duik de keuken in en laat je inner keukenprinses los. Zorg dat je een diepvriespizza in huis hebt voor het avondeten. Voor het geval dat het niet helemaal wordt zoals je had gehoopt.

10. Maak cocktails

Haal alle ingrediënten in huis voor de cocktail die je buiten de deur altijd bestelt. En shaken maar! Pornstar Martini, anyone?

Lees ook: