Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 23 mei 2018

Het is nog lang geen kerst, maar het vervolg van de film ‘A Christmas Prince’ wil jij zien

Ben jij ook zo’n liefhebber van kerstfilms? De zomer is prachtig maar het liefst spoel jij deze door; om languit op de bank te crashen, voor een bingewatch sessie kerstfilms. Zet je schrap voor deze heerlijke kerstfilm, het vervolg van 'A Christmas Prince.'

De óh-zo zoete film ‘A Christmas Prince’ krijgt een vervolg genaamd: ‘The Royal Wedding.’ Het is dan weliswaar nog lang geen kerst, maar een film als deze is altijd heerlijk om te zien.

Vervolg A Christmas Prince

‘The Royal Wedding’ is het vervolg van ‘A Christmas Prince.’ Het verhaal gaat nog steeds over journaliste Amber en prins Richard. Het paar plant de mooiste dag van hun leven, namelijk de bruiloft. Amber krijgt last van kriebels en betwijfeld haar toekomstige rol van koningin. Richard komt voor een ander dilemma te staan wat de bruiloft en het koninkrijk in gevaar brengt.

De officiële release datum op Netflix volgt nog. Uiteraard is deze er ruim op tijd voor de feestdagen. Wij kijken (ondanks de kou) nu al uit naar de mooiste dagen van het jaar. Dat betekent weer heerlijk kerstfilms bingewatchen, waaronder deze topper.

Reageer op artikel:
Het is nog lang geen kerst, maar het vervolg van de film ‘A Christmas Prince’ wil jij zien
Sluiten