Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 sep 2020

OMG: How To Lose a Guy in 10 Days komt misschien met een vervolg

Groot nieuws. De populaire romantische komedie How To Lose a Guy in 10 Days komt waarschijnlijk met een vervolg(!). Grote kans dat je de film uit 2013 (yup, hij is al zeventien jaar oud) al wel een stuk of tien keer hebt gezien. Kan je er geen genoeg van krijgen? Dan heb je geluk.

De hoofdrolspeelster aka Kate Hudson hint namelijk op een vervolg. Love it.

Vervolg How To Lose a Guy in 10 Days

Het tijdschrift Elle had een interview met Kate Hudson, de journaliste die Andie speelde in de film. In dat interview onthulde Kate dat ze graag opnieuw de rol van Andie wil spelen en beleven. Zo zou ze ook heel nieuwsgierig zijn naar het liefdesavontuur tussen Andie en Matthew McConaughey.

Kate vertelde aan Elle dat ze altijd al nagedacht had over waar de personages van Matthew en haar nu zouden zijn, als ze dan nog samen waren. Volgens Kate zouden ze waarschijnlijk getrouwd zijn en kinderen hebben.

Kate Hudson blikt terug

Kate Hudson blikt met een enorm positief gevoel terug op de tijd waarin de film opgenomen werd. Mede door die reden weet ze ook zeker dat een vervolg op How To Lose a Guy in 10 Days een succes zal worden.

Kate vertelt aan Elle dat het een hele andere tijd was om films te maken. Volgens Kate hebben zij en Matthew echt het old school Hollywood-proces van het maken van films meegemaakt.

Eerdere Instagrampost

Een tijdje terug deelde Kate Hudson al een stuk uit de film op Instagram. Zou dit een echte hint zijn van de actrice dat er daadwerkelijk een vervolg komt? Wij zijn maar al te benieuwd. To be continued…

Lees ook: Zwijmelen – 5 x romantische films op Netflix om te kijken tijdens het regenachtige weekend

Reageer op artikel:
OMG: How To Lose a Guy in 10 Days komt misschien met een vervolg
Sluiten