Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 14 okt 2016

Er komt mogelijk een vervolg op Mean Girls en we kunnen niet wachten

Iedereen kent Mean Girls, zo niet dan heb je toch wel en beetje onder een steen geleefd. Het is alweer twaalf jaar geleden dat de film uitkwam en we er verzot op raakten. Maar na de film al minstens dertien keer te hebben gezien zou een vervolg best prettig zijn toch? Nou, dan hebben we geweldig nieuws.

Geef maar toe, twaalf jaar geleden spookte het zinnetje ‘you can’t sit with us’ ook door je hoofd. Of eigenlijk soms nog steeds. En dan besef je je hoe erg je Mean Girls mist.

Wat zou het heerlijk zijn als er een vervolg zou komen met je favo cast. Groot nieuws, want Lindsay Lohan a.k.a Cady ziet dat in elk geval wel zitten.

Lindsay Lohan gebruikte Instagram om haar Mean Girls squad Rachel McAdams aka Regina en Lacey Chabert die Gretchen speelt bij elkaar te roepen voor een vervolg. Ook werd de regisseur van de film getagd in de foto:

#tbt @rayannemcadams @thereallacey #meangirls @markwatersfilm miss you all… sequel?

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Fingers crossed, want hoe fetch zou het zijn als er een Mean Girls 2 uitkomt met de allerleukste cast die er bestaat? Wij gaan duimen draaien dat Lindsay’s verzoek uitdraait tot een echte film.

Lees ook: 12 beauty dingen die altijd in films gebeuren maar nooit in het echte leven

Reageer op artikel:
Er komt mogelijk een vervolg op Mean Girls en we kunnen niet wachten
Sluiten