Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 4 november 2019

Yes! Netflix komt met een vervolg van onze favoriete kerstfilm The Princess Switch

Op de redactie zitten we al helemaal in de kerstsferen en kan november niet snel genoeg voorbij gaan. Gelukkig speelt Netflix dit jaar al vroeg voor kerstman en trakteert ons op de leukste kerstfilms. Maar wij hebben nu het leukste nieuwtje voor jullie die je dag helemaal compleet maakt: Netflix komt met een vervolg van The Princess Switch.

Netflix heeft al genoeg leuke kerstfilms in de aanbieding. Maar met de komst van een vervolg van deze kerstfilm is het aanbod pas echt compleet.

The Princess Switch krijgt een vervolg

De kerstfilm The Princess Switch met Vanessa Hudgens was al té leuk voor woorden en hebben we wel wat vaker gekeken dan één keer. Nu komt Netflix ook nog eens met het geweldige nieuws dat er een vervolg van deze heerlijke film aan komt. Dit is wat we er tot nu toe over weten.

In het eerste deel van deze heerlijke kerstfilm zagen we het verhaal van Hertogin Margaret en de burger Stacy, allebei gespeeld door Vanessa Hudgens, die ruilen met elkaars leven. Het leven van de twee werd alleen iets lastiger doordat beiden verliefd worden op een man die niet bekend is met hun ware identiteit.

Het vervolg

In een tweet van See What’s Next lezen we dat Vanessa weer terugkeert in de film The Princess Switch: Switched again. Terwijl het eerste deel eindige met een happy end wordt dat in het tweede deel flink verstoord.

In het vervolg treedt hertogin Margaret onverwacht op de troon en dit zorgt voor enkele problemen. Het is hierdoor aan Stacy om de dag te redden voordat een nieuwe look-a-like Fiona, een echt feestmeisje, de plannen verstoort. Het ziet ernaar uit dat onze Vanessa het nog druk gaat krijgen met alle drama.

Wanneer op Netflix te zien?

Verder is nog niet veel bekend over de film. We weten dus helaas ook nog niet wanneer het vervolg te zien gaat zien op Netflix. Wij kunnen in ieder geval nu niet meer wachten op het vervolg en houden jullie natuurlijk zo goed mogelijk op de hoogte. Gelukkig staan er op Netflix genoeg kerstfilms met onder andere deze waarin Vanessa Hudgens ook de hoofdreel speelt.

Meer over films:

Reageer op artikel:
Yes! Netflix komt met een vervolg van onze favoriete kerstfilm The Princess Switch
Sluiten