Renée
Renée | LinkedIn Life 20 november 2019

Er is een speciaal kussen te koop om jouw lieve hond deze winter warm te houden

Het begint al aardig koud te worden, vind je niet? Nu de temperaturen steeds dichter bij het vriespunt komen, is het hoog tijd om ervoor te zorgen dat je hond er ook warmpjes bij zit. De verwarming staat inmiddels al een tijdje aan thuis, maar wist je al dat je een verwarmde hondenkussen kunt kopen voor jouw lieve viervoeter?

Je wil het zelf niet koud hebben in de winter, maar je hond ook niet. Daarom komt zo’n verwarmde hondenkussen heel goed van pas de komende maanden.

Een verwarmde hondenkussen kopen

Zie het als een elektrische deken waar jij niet zonder kunt in de winter, maar dan in kussenvorm voor je hond. Een verwarmde hondenkussen is een goede manier om je moppie extra warmte te gunnen tijdens de koude maanden van het jaar. Het ligt onwijs comfortabel en door de warmte durven we te wedden dat je je hond er niet meer van af kunt krijgen.

verwarmde hondenkussen
Bol.com

Zo’n kussen hoeft trouwens geen rib uit je lijf te kosten. Voor €39,95 spotten we er al eentje bij Bol.com.

Deze omschrijving vind je in de webshop: “Als je een handig, comfortabel hondenkussen zoekt, presenteren we het InnovaGoods Home Pet grote verwarmde hondenkussen! De perfecte plek voor huisdieren om uit te rusten op hele koude dagen, dankkzij de prettige, warme sensatie. Andere dieren kunnen het ook gebruiken en het is een aanrader voor huisdieren met gewrichtsproblemen.” Inslaan maar.

Meer lezen?

Reageer op artikel:
Er is een speciaal kussen te koop om jouw lieve hond deze winter warm te houden
Sluiten