Verwen jezelf met een facial in het nieuwe W hotel

Heb je nog nooit een facial genomen? Don't worry, je bent niet de enige. Het is echter wel heel goed voor je huid en daarom een absolute aanrader.

Heb je grove poriën? Last van roodheid in je huid? Vaak gaat het niet gewoon weg door middel van een crème en is er net wat meer nodig. Een facial kan de uitkomst bieden. Je gezicht wordt gemasseerd, je mee-eters worden verwijderd, je huid wordt intensief gereinigd en je krijgt er een geweldige glow van.

Als je nog nooit een facial hebt gehad maar overweegd om het een keer te doen dan hebben wij een geweldige aanrader voor je. In het net geopende prachtige W hotel in Amsterdam was afgelopen weekend Su-Man op bezoek en in november komt ze terug. Su-Man is een een facialist die talloze celebrities behandeld waaronder Anne Hathaway. Beautify’s Lotte ging erheen en liet zich onder handen nemen.

Su-Man’s behandeling is geïnspireerd op de basisprincipes van shiatsu en pilates. Ze heeft haar eigen verzorgingslijn waar ze de facials mee uitvoerd. Ze begint met een huidanalyse en bepaalt wat het beste bij jouw huid past. Daarna stoomt ze je huid en verwijdert ze onzuiverheden en dode huidcellen. Ondertussen word je heerlijk gemasseerd en wordt iedere milimeter onder handen genomen. Ze sluit af met een intensief masker.

Lotte: ‘Het is al een ultieme verwennerij als je in het W hotel je facial ondergaat. Als je binnenkomt stap je in een wereld vol luxe. Su-Man is een echte expert. Ze heeft me goddelijk gemasseerd en gepijnigd om alles schoon te maken. Schrik daarna niet, je huid is rood van de behandeling. Maar als je een nachtje hebt geslapen weet je niet wat je ziet. Mijn huid is vanuit zichzelf zo veel mooier en gladder, en ook je make-up ziet er 101 keer beter uit.’

Vier tot acht november is deze bijzondere vrouw weer in het land. Pak je kans en kies voor een heerlijke behandeling waarmee je een flawless gezichtje krijgt. Boekingen gaan via het W hotel.

Reageer op artikel:
Verwen jezelf met een facial in het nieuwe W hotel
Sluiten