Zó creëer je de mooiste Victoria’s Secret haar looks

Ok, laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet de haar looks van de Victoria's Secret modellen? Want of je nou houdt van de retro krullen van Candice Swanepoel of de mooie gladde lokken van Adriana Lima, ze zijn allemaal even prachtig.

Dit zijn volgens ons de mooiste looks van de Victoria’s Secret modellen, en zo maak je de looks heel makkelijk na:

Beach WavesHet geheim van mooie beach waves is dat je je haar verschillende richtingen op krult. Je hoeft je haar niet eens te föhnen vooraf. Nadat je klaar bent met het krullen van je haar, spray je nog een fijne beach spray in je haar voor een warrig effect.

VissengraatvlechtDeze look is een klassieke visgraatvlecht maar dan naar de zijkant gevlochten. Wanneer je de visgraatvlecht net zo strak wil krijgen als op de foto heb je wel veel haarlak nodig.

Halve staartGeef je haar wat textuur door het te krullen met een medium krultang, en toupeer je haar bovenop je hoofd. Zet je haar vast aan de achterkant maar laat wat plukken aan de voorkant van je gezicht loshangen. Gebruik de achterkant van een puntkam om je haar wat op te tillen bij de wortels.

Losse krullenLosse krullen krijg je door je haar te krullen met een hele grote krultang. Want hoe groter de krultang hoe losser de krullen. Krul je haar naar achteren toe, van je gezicht vandaan. Spray nadat je klaar bent met het krullen van je haar een softe haarlak in je haar. Hiermee zorg je wel voor fixatie maar kan je haar nog steeds bewegen.

Retro wavesDeze haarstijl uit de jaren ’20 is makkelijke na te maken. Föhn je haar droog zodat je gladde lokken krijgt. Vernevel daarna een haarlak over je lokken. Nu ben je klaar om je haar te krullen met een krultang. Houd hiervoor iedere keer dezelfde hoeveelheid haar aan en krul je haar in dezelfde richting. Borstel daarna je haar uit met een paddle brush.

Lang en gladLang steil haar hoeft niet saai te zijn. Om volume te creëren in steil haar breng je een mousse aan bij de haarwortels en föhn je haar droog met behulp van een ronde borstel. Tem kleine weerbarstige haartjes met een haar serum of olie.

Paardenstaart met textuurBegin met je haar te krullen met een medium krultang om je haar wat textuur te geven. Geef je haar aan de bovenkant wat volume met je vingers, de onderkant van je haar trek je wel strak omhoog. Zet je haar net boven het schedelbeen vast met een elastiekje en vouw een plukje haar rond het elastiekje. Breng wat serum aan in de punten om het haar iets meer te separeren.

Halve vlecht[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Om te beginnen maak je met een krultang mooie beach waves in je haar. Breng voor het krullen haarlak aan zodat je krullen extra lang blijven zitten. Breng wat gel aan in de helft van je haar die je wil vlechten om kleine haartjes glad te krijgen. Daarna kun je die helft invlechten vanaf je oor en vastzetten in je nek met een elastiekje. Draag je haar allemaal naar voren over je schouder.

Reageer op artikel:
Zó creëer je de mooiste Victoria’s Secret haar looks
Sluiten