Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 3 nov 2017

Hebben! Deze Victoria’s Secret lip kits zijn allemachtig prachten en we worden er super hebberig van

Het is weer bijna tijd om onze favoriete modellen in de mooiste lingerie op de catwalk te zien lopen. De datum van de Victoria's Secret Fashion Show staat ook al maandenlang in onze agenda. Om al helemaal in de stemming te komen, kun je je lippen omtoveren tot die van Elsa Holsk, Sara Sampaio, Jasmine Tookes of Martha Hunt. Waarmee? Met de nieuwe lip kits van het Amerikaanse lingeriemerk.

Als we heel per ongeluk in de echte of virtuele winkel van Victoria’s Secret zijn beland, smelten we altijd weg van de prachtstukken die we kunnen kopen. Maar het is al lang niet meer alleen lingerie wat je kunt scoren. Parfum, portemonnees, tasjes én vanaf nu ook lip kits.

Victoria’s Secret lip kits

Lippen zoals je favoriete Victoria’s Secret Angels? Het kan werkelijkheid worden. Als je in ieder geval nu naar de website van Victoria’s Secret surft en op zoek gaat naar de nieuwe lip kits van het merk. Ze verkopen vier verschillende tinten en ieder pakketje bevat een lipliner, matte lipstick en een sprankelende lipgloss. Perfect voor de feestdagen als het aan ons ligt.

En voor de echte fangirls onder ons: je krijgt er ook een foto van je favorite Angel bij voor aan de muur. Of je deur. Of boven je bed. Prijs voor dit alles? Zo’n 21 euro. Kylie Jenner, pak je spullen maar vast in.

Heb je dit ook al gelezen? Wil je een lichaam als een Victoria’s Secret Angel? Doe dan déze workout

Victoria's Secret

Reageer op artikel:
Hebben! Deze Victoria’s Secret lip kits zijn allemachtig prachten en we worden er super hebberig van
Sluiten