Video: Favorites – Het meest persoonlijke cadeau voor de feestdagen

De leukste tijd van het jaar komt er aan, de feestdagen. Een tijd die je vaak doorbrengt met je geliefde, vrienden en familie. En hoe graag je het ook zou willen dat je iedereen bij je kon hebben, soms gaat dat niet. Gelukkig komt RITUALS met een perfecte oplossing.

Een persoonlijk cadeau voor iedereen

Met de RITUALS app kun je nu een digitale giftcard sturen mét een persoonlijke videoboodschap. Een persoonlijk cadeau voor iedereen die je niet real live een cadeau kunt geven maar toch wil verrassen. Zo moeten de Beautify vriendinnen wereldreiziger Maayke missen tijdens de feestdagen. Zij pakt haar koffer en vertrekt bijna naar Zuid-Afrika. En ook al gaat ze daar geweldige artikelen schrijven voor haar wekelijkse column op Beautify, missen gaan ze haar zeker.

Bij elkaar op afstand

Daarom sturen zij Maayke een giftcard van RITUALS zodat ze zelf haar favoriete RITUALS producten nog kan aanschaffen en mee kan nemen naar Zuid-Afrika. En de video staat altijd op haar telefoon zodat de vriendinnen toch nog een beetje bij haar zijn tijdens de feestdagen. Benieuwd wat zij aan Maayke sturen? Bekijk snel de video.

Wil jij ook iemand verrassen met een videoboodschap?

Ben jij net zo enthousiast als de Beautify vriendinnen? In drie stappen stuur je iemand die jij wil verrassen de digitale giftcard met persoonlijke video toe. De giftcard met tegoed kun je heel makkelijk in de app uitgeven maar ook in de webshop en in de winkel. Een persoonlijk cadeau geven op afstand was nog nooit zo leuk.

De musthave app

Daarnaast kun je nog veel meer leuks met de app. Stel een speciale giftset samen of kies uit één van de bestaande RITUALS giftsets. Je eigen product bijna op? Scan de barcode en bestel direct. Toch liever naar de winkel? Met de store locator weet je precies waar je de dichtstbijzijnde RITUALS winkel kunt vinden. En alsof dat nog niet genoeg is om de app te downloaden, ontvang je op ieder moment dat jij wil inspiratie voor heart en soul, zoals posts over zen way of living of een inspirerende spreuk. De RITUALS app is gratis te downloaden en te gebruiken in Nederland en Duitsland.

Reageer op artikel:
Video: Favorites – Het meest persoonlijke cadeau voor de feestdagen
Sluiten