Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Beauty 23 apr 2015

Video: Zo fake je heel simpel een bob bij jezelf

We blijven het maar herhalen, de bob is hotter dan hot. Ben jij er ook over na aan het denken om 'm te laten knippen? Dan is het misschien wel fijn om 'm eerst even bij jezelf te faken zodat je kunt zien hoe het staat. Mika van Rob Peetoom laat in deze tutorial bij Lotte zien hoe je dat heel simpel kunt doen bij jezelf.

Op deze manier kun je prima een dagje ‘oefenen’ en kijken of de bob echt bevalt, of dat je toch liever je lange lokken houdt. Zo voorkom je spijt. Spijt dat je je lokken hebt laten afknippen. Want zoals je wel kunt begrijpen is het er veel sneller af dan er weer aan. Met een paar simpele stappen maak je ‘m in je eigen haar en lijkt het alsof je écht een bob hebt.

Mocht je wel heel enthousiast zijn nadat je de bob hebt geprobeerd dan ben je er helemaal klaar voor om ‘m te laten knippen. Weet je nog niet waar? Beautify gaat heel graag naar Rob Peetoom. Zij kunnen je ook advies geven voor de perfecte lengte en vorm die het beste bij jou past. Voor meer inspiratie kijk je hier of op het blog van Rob Peetoom.

Reageer op artikel:
Video: Zo fake je heel simpel een bob bij jezelf
Sluiten