Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 19 sep 2018

Klaar om te binge-watchen? Dit zijn de leukste series en films op Videoland

De herfst is nabij en hoewel je liever rondloopt in een korte broek, gaat dit niet meer (veel) gebeuren. Truien en jassen worden al gespot en de zon komt steeds minder vaak een kijkje nemen. Eén voordeel: je hebt het beste excuus om binnen te blijven en de hele dag op de bank of in je bed te liggen. Als je Videoland hebt wil je deze films en series vooral niet overslaan.

Videoland aanbod: dit zijn de leukste films en series

De herfst en winter betekenen kou. Maar ook: tijd voor nieuwe series en films. Het aanbod van Videoland is ruim en om je de moeite te besparen zochten wij alles uit wat je niet mag missen. Vertrek naar de winkel om een lading chocola en chips in te slaan, want het binge-watch seizoen is van start.

Spring Breakers

Vier studenten plegen een overval – met waterpistolen, welteverstaan – om zo hun vakantie te kunnen betalen. Met het gestolen geld vertrekken ze vervolgens naar Florida. Hier gaat niet alles zoals gepland. Zet je schrap voor deze gezellig meiden-komedie.

Dexter

Over goede series gesproken. Dexter telt acht seizoenen met een gezonde 45 minuten per aflevering. Het verhaal draait om Dexter, een forensisch onderzoeker bij de politie op de afdeling moordzaken. Allemaal leuk en aardig, maar in de avonden en de nacht is Dexter juist degene die mensen het leven afneemt.

Als deze serie jou te duister in de oren klinkt: dit valt heel erg mee. De serie is niet eng, hooguit spannend. En hoewel Dexter een moordenaar is, krijg je gedurende de serie ook steeds meer sympathie voor hem.

America’s Next Top Model

Volg je Holland’s Next Top Model? Dan maken we jou waarschijnlijk dolgelukkig met het feit dat niet alleen de Nederlandse variant op Videoland staat, maar ook de Amerikaanse. Drie seizoenen van ANTM staan online om precies te zijn. Wist je dat Rita Ora ook een seizoen presenteert? Kijken dus.

Soof

Soof 1 en 2 staan beide op Videoland. De Nederlandse film is ontzettend humoristisch en dat komt vooral door de ontzettend awkward Soof. Zonder gêne wurmt zij zich door het leven heen en het is niet gek dat de makers na drie jaar besloten een tweede deel te maken.

Once Upon A Time

Je hoeft geen Netflix aan te schaffen om deze serie te kijken, want ook Videoland is in het bezit van dit pareltje. De serie gaat over alle ‘er was eens…’, maar dan ondergedompeld in een compleet ander jasje. Peter Pan als slechterik en de Evil Queen die toch niet zo evil is. Houd je van sprookjes, dan houd je van Once Upon A Time.

What?! Er komt een documentaire over Famke Louise op Videoland

Toch je account opzeggen? Lees dan dit artikel over hoe je dat stap voor stap doetvideoland opzeggen

Reageer op artikel:
Klaar om te binge-watchen? Dit zijn de leukste series en films op Videoland
Sluiten