Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 11 dec 2018

Met zoveel mensen kan je een Videoland account delen

Naast Netflix nemen ook steeds meer mensen een Videoland account. Er is een groot aanbod aan films en series en dat aanbod wordt alleen maar uitgebreider. Ook een groot pluspunt: je kan je account delen met behoorlijk wat personen. Kan je het geld wat je hierdoor niet uitgeeft lekker ergens anders aan besteden.

Benieuwd met hoeveel personen jij je Videoland account kan delen en hoeveel geld je dus moet uitgeven per maand?

Videoland

Films als Grease, Soof en Bridget Jones’s Baby zijn allemaal te vinden op Videoland. Een topserie als The Handmaid’s Tale bekijk je ook via de streamingdienst.

Nu is dat al genoeg reden an sich om een abonnement te nemen op Videoland, maar wat misschien wel nóg een betere reden is, is de prijs die je betaalt voor een abonnement. Die kosten split je namelijk makkelijk.

Een account delen

Voor een standaard Netflix abonnement betaal je 7,99 per maand. Voor dit bedrag kijk je alle series en films die ze aanbieden, maar wel op slechts één scherm.

Bij Videoland betaal je voor het standaard abonnement een euro meer, dus 8,99 per maand. Daar krijg je alleen net wat meer voor terug. Misschien niet wat aanbod betreft, maar wel wat betreft het aantal schermen dat je mag gebruiken.

Voor die negen euro deel je het account namelijk met jullie vijven. En ja, dat betekent dus dat je nog geen twee euro per maand kwijt bent voor uren kijkplezier. Even ter vergelijking: ga je een avond naar de bioscoop, dan ben je al snel meer dan tien euro kwijt.

Nog goedkoper?

In principe deel je het account (waarschijnlijk) ook makkelijk met zeven of acht mensen, aangezien de kans nihil is dat iedereen tegelijk aan het kijken is.

Wil je zeker zijn dat je elk moment van de dag een film of serie aan kan zetten, houd het dan bij maximaal vijf personen.

Met deze kerstfilms op Videoland kom jij de koude dagen wel door

Reageer op artikel:
Met zoveel mensen kan je een Videoland account delen
Sluiten