Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 19 okt 2018

Series en films die je kunt kijken als jij vanavond niet naar ADE gaat

Het is heerlijk om af en toe gewoon helemaal niet te hoeven nadenken. Om een serie of film op te zetten zonder dat je continu volop geconcentreerd moet opletten. Inspiratie nodig? Deze Videoland films en series moet je zien als jij je hersenen wat rust gunt.

Videoland films en series

Videoland heeft een groot aanbod aan films en series. Het kost wat tijd om uit te zoeken welke geschikt zijn voor je stemming, dus deden wij het voorwerk. Deze films en series wil en moet jij zien als je even NIET. WILT. NADENKEN.

Alsjeblieft, omdat je wat rust aan je hoofd verdient:

The Voice Senior

Iedereen kent The Voice Of Holland, maar kennen jullie ook The Voice Senior? Deze vertakking van het bekendste talentenprogramma van Nederland is te mooi. Laat je overrompelen door het talent van de senioren uit ons kikkerlandje.

All You Need Is Love

Dit programma met Robert ten Brink zorgt beslist voor tranen op je wangen. Het romantische programma kijkt heerlijk weg en veel nadenkwerk is er niet voor nodig. Laat het allemaal over je heenkomen.

Eurotrip

Zoek je een foute komedie, dan zit je hier goed. Een groep jongeren gaat op vakantie in Europa en maakt daar de gekste, foutste dingen mee. Hebben je vriendinnen net zo’n slechte humor als jij? Zet deze dan snel aan.

Foute Vrienden

Mocht je dit tv-programma nog niet kennen, het concept is simpel: vier vrienden gaan de strijd met elkaar aan in een hilarisch spel. Ze moeten allemaal opdrachten uitvoeren waarbij ze zichzelf voorschut zetten.

Wordt een opdracht niet voltooid? Dan krijgt diegene een duimpje omlaag.

Verliefd op Ibiza

Deze film bomvol BN’ers kijkt makkelijk weg. Je waant je even in Ibiza en wenst na het kijken waarschijnlijk dat ook jij op dit moment daar was. Oké, zonder te kijken zeg je vast ook geen nee tegen een ticket naar dit feesteiland.

Dave en Donny op Expeditie

Hoewel Donny Expeditie Robinson heeft verlaten, is het alsnog leuk om te zien hoe hij zich heeft voorbereid op Expeditie Robinson.

Maar hallo: eigenlijk hoef je natuurlijk geen reden te hebben om ongegeneerd naar de hoofden van Donny en Dave te kijken. Dat is al een goede reden op zichzelf.

Nieuwe series en films die je kunt bingewatchen op Videoland

Reageer op artikel:
Series en films die je kunt kijken als jij vanavond niet naar ADE gaat
Sluiten