Renée
Renée | LinkedIn Life 13 sep 2018

Vrijdag = filmavond! Dit zijn de leukste films op Videoland

Heb je dit wel zin in een filmavondje? Trommel je vriendinnen alvast op en bekijk snel dit lijstje. Beautify zet namelijk de leukste films van Videoland op een rijtje. Maak kennis met onze top 10.

Top 10 films op Videoland

Er staan namelijk super goede films op Videoland, maar jullie hebben vast niet alle tijd van de wereld om die te bekijken. Daarom is het wel zo fijn om een top 10 van beste Videoland films onder elkaar te zien. Zo hoef je niet langer verder te zoeken.

1. Bankier van Verzet

Bankier Walraven van Hall kiest ervoor om in de Tweede Wereldoorlog te werken voor het verzet. Daar twijfelt hij niet over, dat wil hij doen. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden.

2. Every Day

De romantische drama Every Day draait om de 16-jarige Rhiannon. Haar vriendje doet ineens raar. Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden.

3. Weg van Jou

Evi wordt vanuit Rotterdam overgeplaatst naar Zeeuws-Vlaanderen om daar te werken. Daar ontmoet ze de stoere visser Stijn, terwijl ze in Rotterdam een vriend heeft. De vraag is of ze toch voor de Zeeuwen kiest of haar leven in de stad.

4. The Dressmaker

De knappe Tilly is een genie in haute couture. Wanneer ze terugkeert naar haar geboorteplaats voor haar zieke moeder transformeert en bevrijdt ze de vrouwen in het stadje. Ze wordt onverwachts verliefd op Teddy wat leidt tot de meest destructieve daad.

5. Samba

Samba kwam tien jaar geleden vanuit Senegal naar Frankrijk en doet er alles aan om een werkvergunning te krijgen. Alice heeft net een burn-out gehad. De vonken slaan over als het lot hen samenbrengt. Dan blijkt dat de kans groot is dat Samba het land uit wordt gezet.

6. Sex And The City

Carrie’s leven is ontzettend veranderd. Ze heeft lange tijd op de verkeerde plekken gezocht naar de liefde. Terwijl Carrie en haar vriendinnen het perfecte leven nastreven, beseffen ze dat echte vriendschap tijdloos is.

7. Grease

Sandy en Danny werden verliefd op vakantie. Toen na de zomer bleek dat Sandy op dezelfde school kwam te zitten, veranderde hij. Als ze met andere jongens aanpapt wordt Danny ineens ontzettend jaloers en zet hij alles op alles om haar voor zich te winnen. Of toch niet?

8. The Perks of Being a Wallflower

Charlie is door zijn teruggetrokken gedrag een muurbloempje. Op zijn eigen manier probeert hij de wereld van daten, familiedrama’s, seks en drugs te begrijpen.

9. De Verbouwing

De perfecte wereld van zakenvrouw Tessa staat op instorten. Langzaam maar zeker en onontkoombaar wordt Tessa meegetrokken in zo’n benarde, levensgevaarlijke situatie dat er geen uitweg meer mogelijk lijkt.

10. The Wolf of Wallstreet

De drank/seks/drugsverslaafde effectenmakelaar Jordan Belfort wordt door fraude multimiljonair. Na een tijd ziet hij zijn carrière kapotgaan, mede dankzij de corruptie van Wall Street en de maffia.

Dit zijn de beste series.

Plan maar een televisie avond in want dit zijn de leukste Videoland series

Videoland

Reageer op artikel:
Vrijdag = filmavond! Dit zijn de leukste films op Videoland
Sluiten