Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 9 okt 2018

Dit zijn de leukste zwijmelfilms van Videoland om te kijken met je vriendinnen

Soms is er gewoon niets fijner dan een avondje bankhangen. Al helemaal in het gezelschap van je beste vriendinnen, stapels snacks én een lekkere zwijmelfilm. Precies daarom hebben wij de heerlijkste romantische komedies van Videoland voor je verzameld.

Op Videoland vind je al je favoriete films op één plek. Super handig, alleen de keuze is zo groot dat kiezen soms moeilijk is. Een luxeprobleem, maar toch. Wil je iets anders kijken dan weer How To Lose A Guy In Ten Days? Kies dan één van onderstaande films.

Alles is familie

Het verhaal gaat over de moeilijkheden van familie Roover. Winnie wil een baby, haar man Rutmer wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charlie wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun zwager Dick wil zijn overleden vrouw terug. Pater familias Arend wil gelukkig zijn. En zijn vrouw Jeanette wil dat iemand haar wil…

The age of Adeline

Deze super mooie film gaat over Adeline, een vrouw die in 1908 geboren is. Bij een auto-ongeluk raakt haar auto te water en wordt ze getroffen door de bliksem. Hierdoor is ze immuun geworden voor ouder worden, wat ze voor de buitenwereld verborgen houdt. Totat ze de knappe Ellis (Michiel Huisman) ontmoet…

Samba

Deze Franse film gaat over Samba en Alice. Samba is vanuit Senegal naar Frankrijk geëmigreerd. Alice is een manager uit het bedrijfsleven die net een burn-out heeft gehad. Beiden hebben moeite om los te komen uit hun dagelijkse sleur, totdat het lot hen samenbrengt.

The Perks Of Being A Wallflower

Het verhaal van deze super mooie film gaat over Charlie, een teruggetrokken, impopulaire tiener. Zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.

Letters to Juliet

Een heerlijke romantische film over Sophie, die vakantie viert in het Italiaanse Verona. Hier stuit ze op een vijftig jaar oude brief aan Juliet. Ze gaat op zoek naar de geliefden uit de brief, maar tijdens haar zoektocht vindt ze zelf de liefde van haar leven.

How to write love

Scenarioschrijver Keith Michaels had alles: een Golden Globe, een knappe vrouw en heel veel humor. Maar dat is 15 jaar geleden. Nu is hij gescheiden en werkloos. Uit geldnood neemt hij een baan aan op een school, waar van alles misgaat.

Zo. Jij en je vriendinnen zijn de komende tijd wel eventjes zoet met deze fijne films. Heerlijk zwijmelen nu de dagen korter worden en het weer heel snel donker wordt buiten. Kaarsjes aan en genieten maar.

11 mooie bestemmingen met een flinke dosis romantiek om samen met je lover te bezoeken

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste zwijmelfilms van Videoland om te kijken met je vriendinnen
Sluiten