Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 27 nov 2018

Deze Nederlandse kerstserie verschijnt nu écht bijna op Videoland

Nog maar zeventien nachtjes slapen en dan is het ein-de-lijk zo ver: vanaf dan hangen we alleen nog maar op de bank om Kerst met de Kuijpers te kijken. Deze nieuwe serie waar we al mega lang naar uitkijken staat nu echt bijna op Videoland.

Houd jij ook zo van kerst, familie, liefde en drama en dat allemaal in een Nederlands jasje? Dan is deze serie voor jou gemaakt.

Kerst met de Kuijpers op Videoland

De vijfdelige kerstserie gaat over een bijzondere familie die onverwachts samen kerst viert. Jeroen Spitzenberger en Ronald Goedemondt spelen Frank en Casper, de zoons van Marja Kuijpers (Henriëtte Tol). Frank en Casper besluiten spontaan om kerst toch bij hun moeder te vieren. Marja heeft alleen net een nieuwe vriend en wil dat nog niet vertellen. Ze besluit hem daarom voor te stellen als de klusjesman.

Niet alleen Marja, maar ook de zoons hebben problemen en dan is er ook nog een nieuwsgierige buurvrouw (Carly Wijs). Dat het een kerst wordt die de Kuijpers nooit zullen vergeten is een feit.

Wanneer komt de serie precies online?

Eerder werd bekend gemaakt dat de serie 17 december online zou komen. Videoland voelde vast aan dat we dat te lang vonden duren, dus hebben ze het veranderd naar 14 december. Plan die vriendinnenavond dus alvast maar in, want deze serie willen jullie niet missen. Om alvast in de stemming te komen hebben we hier de trailer:

Hallo filmavondje! Er staat NU een nieuwe fantastische kerstfilm op Netflix

Reageer op artikel:
Deze Nederlandse kerstserie verschijnt nu écht bijna op Videoland
Sluiten