Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 15 okt 2018

Zo leuk! Videoland komt met een kerstserie en dat is alles wat je nodig hebt tijdens de koude wintermaanden

De kerstkriebels zijn er al, maar wanneer de maand december nadert groeien deze gevoelens alleen nog maar meer. Het komt dus goed uit dat er de 17e een nieuwe serie op Videoland verschijnt die volledig in het teken staat van Kerstmis.

Videoland serie voor de kerst

Videoland voegt 17 december weer een topserie toe aan haar assortiment. Rond die tijd is de kerst nog maar een weekje van ons verwijdert en een kerstserie komt dan natuurlijk goed van pas. Niks fijners dan onder je deken kruipen en een serie kijken. Zeker als niemand minder dan Jeroen Spitzenberger de hoofdrol te pakken heeft.

Familieserie

De serie heet ‘Kerst Met De Kuijpers ‘. Perfect om de donkere winterdagen mee door te komen, want de serie vertelt het verhaal van een eigenzinnige familie die onverwachts toch samen kerst viert.

Het verhaal speelt zich af rond de kerstdagen in het huis van Marja. Haar man overleed drie jaar geleden, en elk jaar viert ze kerst met haar zoons. Dit jaar hebben Frank en Casper echter andere plannen.

Totdat ze opeens toch voor hun moeders deur staan.

Kerst Met De Kuijpers op Videoland

De actie van Frank en Casper is lief bedoeld, maar komt Marja eigenlijk totaal niet goed uit. Ze heeft haar zoons namelijk nog niet verteld over haar nieuwe vriend, en wilde dat graag nog even zo houden.

Wat doe je dan? Dan stel je de nieuwe vriend voor als ‘de klusjesman’. Au. Wij zijn nu al benieuwd hoe dit verhaal afloopt. O ja: reken ook op Frank a.k.a. Jeroen Spitzenberger in een midlifecrisis, een jaloerse vrouw, te jonge nieuwe vriendin én een wel erg nieuwsgierige buurvrouw.

Ook leuk: grappenmaker Ronald Goedemondt heeft een rol te pakken in Kerst Met De Kuipjers.

Verzamel je vriendinnen dus maar alvast, want deze serie zorgt er gegarandeerd voor dat jullie in december aan de tv gekluisterd zitten. Haalt iemand de kerstkransjes alvast in huis?

Voor nu kan je alvast van deze films en series genieten:

Klaar om te binge-watchen? Dit zijn de leukste series en films op Videoland

Reageer op artikel:
Zo leuk! Videoland komt met een kerstserie en dat is alles wat je nodig hebt tijdens de koude wintermaanden
Sluiten