Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 28 nov 2018

Met deze kerstfilms op Videoland kom jij de koude dagen wel door

Kerstfilms mogen weer bekeken worden, want voor je het weet is de goedheiligman het land uit en staat de kerst voor de deur. Netflix voegt elk jaar toppers aan het kerstassortiment toe, maar Videoland kan er ook wat van. Dit zijn een aantal films om je de komende tijd zoet te houden.

Kerstfilms op Videoland

Oh kerst, wat houden we van je. En wat houden we van films die ons alvast in de juiste stemming brengen. Deze kerstfilms wil je niet missen op de streamingdienst.

Christmas in Mississippi

Fotografe Holly keert terug naar Mississippi om kerst te vieren. Er wordt een lichtshow georganiseerd en Holly besluit zich op te geven als vrijwilliger. Oeps, hierdoor loopt ze een oude vlam tegen het lijf.

My Christmas Prince

Samantha keert samen met vriend Alex terug naar haar geboortedorp voor kerst. Plottwist: Alex blijkt – ja hoor – een prins te zijn.

Snowed-Inn Christmas

Twee collega’s slash tegenpolen zitten in een vliegtuig, dat een noodlanding moet maken in Santa Claus. Hier besluiten Jenna en Kevin een historische herberg te redden.

A Perfect Christmas

Cynthia en Steve nodigen hun familie uit om kerst te komen vieren. Voor elkaar houden de twee een groot geheim achter om ongemakkelijke momenten te voorkomen. Steve is ontslagen, Cynthia blijkt zwanger te zijn.

Wij zijn nu al benieuwd hoe dit afloopt. Aangezien het een kerstfilm is gokken wij dat het allemaal wel goedkomt.

Marry Me At Christmas

Madelines mag een bruiloft organiseren tijdens de kerst, wat haar grootste droom is. Wat ze van tevoren niet wist? Dat ze smoorverliefd zou worden op de knappe broer van de bruid, een filmster genaamd Johnny Blaze.

Back To Christmas

Met kerst voelt Ali zich eenzaam. Tijdens een diner vertelt ze aan Ginny dat ze vorig jaar op oudejaarsavond zou trouwen, maar dat de relatie het helaas niet redde.

Ali zegt er alles voor over te hebben om even terug in de tijd te gaan, waarop Ginny eigenaardig vertelt dat je soms een tweede kans krijgt. De volgende dag wordt Ali wakker en is de terugspoelknop gebruikt: het is kerst een jaar eerder.

YES! Deze kerstfilm is vanaf vandaag ein-de-lijk te zien op Netflix

Reageer op artikel:
Met deze kerstfilms op Videoland kom jij de koude dagen wel door
Sluiten