Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 24 okt 2018

Wil je Videoland opzeggen? Dit is waarom je dat niet moet doen

Waar eerst iedereen Netflix had, zijn veel mensen nu toch overgestapt naar het Nederlandse zusje Videoland. Twijfel je of je er goed aan doet je centen hieraan uit te geven? Dit zijn redenen waarom jij je account vooral niet moet opzeggen.

De twee grootste streamingdiensten in Nederland hebben allebei zo zijn voordelen. Al lid van Videoland? Dit is waarom je dat vooral moet blijven.

Waarom jij je Videoland account niet moet opzeggen

Door de stroom aan informatie die onze vriendin het internet biedt is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Waarom jij je Videoland abonnement vaarwel kan zeggen bespraken we hier, maar er zijn ook genoeg redenen om juist lid te blijven. Of te worden.

Weeg de voor- en nadelen tegen elkaar af en bepaal zelf: wordt het een Videoland of Netflix abonnement? Of ga je voor beide of geen van de twee?

Dit is waarom Videoland geweldig is:

Groot aanbod aan Nederlandse series en films

Waar Netflix groot is met internationale titels, scoort Videoland punten als het aankomt op producties van eigen bodem. Bekende series als Temptation Island, HNTM en Expeditie Robinson zijn allemaal te kijken via de streamingdienst.

Naast deze ‘standaard’ series, zijn er ook een hoop andere Nederlandse series en films te vinden die jij waarschijnlijk nog niet gezien hebt. Deze Nederlandse films vind je bijna niet op Netflix, dus als je houdt van Hollandse glorie: houden dat abonnement.

Ze bieden ook internationale titels aan

Oké, je moet dus vooral bij Videoland zijn als je Nederlandse films en series wilt zien. Toch is het begrijpelijk dat je af en toe wat anders wil, en gelukkig is daar ook aan gedacht. Topseries als Once Upon A Time en Dexter kan je allemaal bekijken.

Je kan meepraten over programma’s

Met een druk leven is de kans groot dat je weleens een aflevering van je favoriete programma mist. Gelukkig kan je de afleveringen direct terugkijken wanneer je een keer geen tijd had.

Op deze manier kan jij gewoon uitgebreid meepraten over Temptation Island en hoef je niet steeds het internet te ontwijken omdat je dan misschien wel tegenkomt wie Expeditie Robinson deze week heeft verlaten – want hé, het moet wel een beetje spannend blijven -.

Het is goedkoper dan Netflix

Heb je Videoland, dan kan je een account delen met wel vier mensen. Scheelt kosten, want zo betaal je slechts een paar euro’s per maand. Te doen toch?

Je kan offline kijken

Net zoals bij Netflix kan je ook bij Videoland films en series downloaden. Een groot pluspunt, want zo kan je gewoon verdergaan met die spannende serie wanneer je in de trein zit of je WiFi je in de steek laat. Denk dus nog maar eens na over dat opzeggen.

Nog niet overtuigd? Deze geweldige films biedt de streamingdienst onder andere aan:

Vrijdag = filmavond! Dit zijn de leukste films op Videoland

Reageer op artikel:
Wil je Videoland opzeggen? Dit is waarom je dat niet moet doen
Sluiten