Renée
Renée | LinkedIn Life 11 sep 2018

Videoland opzeggen? Zo doe je dat snel

Heb je Temptation Island VIPS inmiddels van voor naar achter en weer terug gekeken? Dan zijn er nog zoveel meer series en zelfs films die je op Videoland kunt bekijken. Maar als je tóch aan opzeggen denkt vertelt Beautify hoe je dat precies doet.

Videoland opzeggen is namelijk helemaal niet lastig.

Videoland opzeggen

Als je zeker weet dat je Videoland wil opzeggen ben je een paar muisklikken verwijderd van die opzegging. Het werkt als volgt:

1. Ga naar www.Videoland.com
2. Log in met je accountgegevens
3. Selecteer het hoofdprofiel. Je kunt alleen opzeggen via je hoofdprofiel, als je niet de hoofdprofielhouder bent dan kan er niet worden opgezegd
4. Voer, indien vereist, je pincode in
5. Klik rechtsboven op het profiel icoon
6. Klik vervolgens op ‘Instellingen’
7. Bij ‘Abonnement Informatie’ kies je voor ‘Abonnement opzeggen’

Wat moet je moet weten over je Videoland account opzeggen

Het is wel zo handig om te weten of je ergens aan vastzit als je je abonnement wilt stopzetten. Zo wil je vast weten of er een opzegtermijn is. Het antwoord is zowel ja als nee.

Binnen de eerste twee weken je abonnement stopzetten

Wie zich aanmeldt krijgt een proefperiode van veertien dagen. Dat is helemaal gratis. Wil je na die twee weken geen abonnement? Dan wordt er niets in rekening gebracht.

Voorbeeld: je vraagt op 1 januari een proefperiode aan. Dan heb je tot en met 14 januari toegang tot Videoland. Zeg je binnen die periode op? Dan zit je nergens aan vast en kost het je niks.

Als je langer dan twee weken lid bent

Je Videoland account opzeggen meer dan veertien dagen lid bent is iets lastiger. Lastiger in de zin van: je zit vast aan een opzegtermijn. Dat opzegtermijn is één maand.

Hetzelfde voorbeeld als hierboven: je abonnement wordt in dat geval op 14 januari omgezet naar een regulier abonnement. Op 16 januari maak je de beslissing om het op te zeggen. Dan wordt het abonnement op 14 februari beëindigd.

Filmavondje op de planning? Dit zijn de beste films van Videoland die je met je besties wil zien

Reageer op artikel:
Videoland opzeggen? Zo doe je dat snel
Sluiten