Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 20 sep 2018

Dit is absoluut alles wat je wilt weten over Videoland

Hoe fijn is het om zo nu en dan lekker op de bank te ploffen en een hele avond je favoriete series te kijken? Wij vinden het heerlijk. Daarom hebben we alles, maar dan ook álles, wat je wilt weten over Videoland op een rijtje gezet voor je.

Alles over Videoland

Tegenwoordig komen er steeds meer verschillende streamingdiensten waar je de leukste films en series kijkt wanneer je maar wilt. Naast Netflix wordt Videoland ook steeds groter en dat is ook iets wat we volledig begrijpen. Op Videoland staan bijvoorbeeld veel Nederlandse films en series die niet op Netflix staan.

Maar goed, voordat je dat abonnement neemt, is het wel zo fijn om alles over de streamingdienst te weten. Daarom hebben wij alles onderzocht rondom Videoland.

Aanbod en opzeggen

Wat natuurlijk vooral belangrijk is, is duidelijk hebben wat het aanbod van Videoland nou precies is. Daarom hebben we de leukste series en films op Videoland op een rijtje gezet. Dat vind je hier.

Misschien heb je het abonnement genomen, maar ben je er toch niet zo tevreden mee. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Wij hebben voor je uitgezocht hoe je stap voor stap je abonnement van Videoland opzegt. Dat vind je hier.

Top 10

Er is zoveel keuze op Videoland dat het best lastig is om te bepalen wat je nou wilt kijken. Als je zin hebt in een gave serie om te volgen, dan klik je hier voor onze top 10. Van spannende Amerikaanse series, tot luchtige Britse reality-tv, alles staat erin.

Heb je nou meer zin om een leuke film te kijken, maar kom je er niet uit? Dan heeft Beautify ook een top 10 samengesteld met de allerleukste films die op Videoland staan. Het lijstje vind je hier.

Misschien twijfel je nog enorm om een Videoland abbonement te nemen. Het is niet voor iedereen de beste optie. Redenen waarom het misschien niet helemaal jouw ding is, vind je hier.

Reageer op artikel:
Dit is absoluut alles wat je wilt weten over Videoland
Sluiten