Lisanne de Jager
Lisanne de Jager Life 22 mei 2019

Deze series en films verschijnen deze maand op Videoland en je wil ze sowieso zien

Er zijn drie verschillende categorieën mensen in het universum. Mensen met een Netflix-account, mensen met Videoland, Netflix, Youtube-account en alles wat er bij te denken valt en dan heb je nog de sneaky bastards die meeliften op de accounts van vrienden. Wie of wat je ook bent, zorg voor een Videoland-account. Want dit zijn de series en films die op Videoland verschijnen.

Want bestaan er überhaupt nog mensen die niet elke zondag een serietje opzetten?

De leukste Videoland series en films voor de komende maand

De films en series klinken dan misschien niet zo nieuw, nieuw op Videoland zijn ze wel. Dat betekent komende maand weer even vaarwel zeggen tegen het sociale leven.

Ugly Betty seizoen 1 tot en met 4

Ugly Betty gaat over een hardwerkende meid in de mode-industrie. Het probleem? Dat ze door de maatschappij, en dus haar collega’s, niet als mooi wordt gezien.

Bradford Maede huurt Betty in als assistente voor zijn zoon Daniel, met als enige reden dat Daniel niet met haar het bed in zal duiken. Langzaam maar zeker leert Daniel Betty waarderen voor wat ze kan en niet voor hoe ze eruitziet. Wij kunnen woman empowerment alleen maar aanmoedigen.


Vanaf 3 juni te zien.

22 Jump Street

Nadat ze hun weg door de middelbare school hebben gevonden, vinden er grote veranderingen plaats voor officieren Schmidt en Jenko (gespeeld door hottie Channing Tatum) als ze dit keer undercover gaan op een plaatselijk college. Maar wanneer Jenko zijn verwante ziel tegenkomt in het footballteam en Schmidt infiltreert bij de kunstclub, beginnen ze hun partnerschap in twijfel te trekken.

Het is aan hen de taak om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook om beproevingen te doorstaan die aantonen of ze een ‘volwassen’ relatie kunnen aangaan. Dat gaat uiteraard niet vlekkeloos.


Vanaf 7 juni te zien.

No Strings Attached

Emma (Natalie Portman) is een drukbezette arts die een schijnbaar perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam (Ashton Kutcher): een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?


Vanaf 26 juni te zien.

Remember Me

Tyler Hawkins is een jongen die na de zelfmoord van zijn broer en de scheiding van zijn ouders in een staat van totale lethargie belandt. In schril contrast daarmee staat een jonge vrouw, Ally Craig, die een tragedie heeft meegemaakt maar daarna juist de carpe diem filosofie omarmt. De twee krijgen wat met elkaar, maar makkelijk is het niet.


Vanaf 12 juni te zien.

Lees ook: Redactietip: de beste series en films van Netflix #20

Reageer op artikel:
Deze series en films verschijnen deze maand op Videoland en je wil ze sowieso zien
Sluiten