Renée
Renée | LinkedIn Life 12 sep 2018

Plan maar een televisie avond in want dit zijn de leukste Videoland series

Heb je Netflix compleet uitgespeeld? Gelukkig is daar altijd Videoland nog. Het is nu helemaal geen probleem dat het najaar begint, want er staan super veel (leuke!) series op Videoland. Beautify zet de beste series op een rij.

Beste Videoland series

Mede dankzij Temptation Island VIPS heb jij misschien al een Videoland abonnement. Daar wil je natuurlijk wel zoveel mogelijk uithalen. Een goed moment om de beste Videoland series eens op een rij te zetten.

1. The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale is al een ontzettend goede reden om een Videoland account te nemen. Dit is misschien wel de beste serie die je op dit moment kunt kijken. Ongetwijfeld zijn je vriendinnen er al aan begonnen.

Het gaat over een toekomst waarin vrouwen niet meer zwanger kunnen worden. De vrouwen die wél vruchtbaar zijn, worden door het totalitaire regime gevangen genomen om kinderen te baren.

2. De 12 van Oldenheim

De zestienjarige Nine is verdwenen. Ondanks dat haar fiets wordt gevonden in een sloot en er een zoekactie wordt opgezet, wordt ze niet gevonden.

Daarna verdwijnt er nóg iemand uit Oldenheim. Dat kan geen toeval zijn… Vervolgens verdwijnen er steeds meer mensen die aan de zoekactie meewerken.

3. Love Island

Love Island hoeven we niet meer uit te leggen, toch? Een groep mensen verblijft in een luxe villa om vervolgens samen koppels te gaan vormen. Dat is belangrijk, want anders is de kans groot dat je de villa moet verlaten.

4. Desperate Housewives

De serie Desperate Housewives ken je vast wel. Maar wist je al dat het op Videoland te zien is? Daar volg je de geheime levens van de huisvrouwen die in een buitenwijk wonen.

Alle seizoenen kun je nu bekijken.

5. Nieuwe Tijden

In Nieuwe Tijden volg je de levens van de studenten in het bruisende Utrecht die lief en leed met elkaar delen. Vriendschappen worden gesmeed, dromen gedeeld en grenzen verlegd.

6. Freakish

Tot slot nog een spannende serie op Videoland: Freakish. Door een dodelijke chemische explosie komen jongeren vast te zitten op school. Wanneer ze in aanraking komen met de stof veranderen ze in zombie-achtige wezens.

Et voilà, de leukste en beste Videoland series van het moment. Het aanbod verandert net zo vaak als jij van outfit wisselt, dus houd Videoland zelf ook goed in de gaten.

Yes we mogen weer! Love Island Australia komt binnenkort op videoland te staan (en de promo kun je al zien)

Reageer op artikel:
Plan maar een televisie avond in want dit zijn de leukste Videoland series
Sluiten