Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 19 apr 2018

Oeh! Er bestaan nu ook Viennetta ijsjes in aarbeiensmaak en daar lik je je vingers bij af

Het is prachtig weer vandaag en dat doet ons maar aan één ding denken: IJS. Want niks is lekkerder dan een verkoelend toetje op zo’n warme dag. En het wordt nog beter, want er bestaan nu ook ijsjes op een stokje van Viennetta in aardbeiensmaak. Die wil je nu metéén proeven.

Als er vroeger een Viennetta ijstaart op tafel kwam te staan wist je gewoon dat het feest was. En al helemaal als jij hem mocht aansnijden. Dan sneed je voor jezelf een super dikke plak af. Gewoon omdat het zo lekker is.

Viennetta ijsjes op een stokje

Bij Viennetta zijn ze vorig jaar al op het idee gekomen om ook ijsjes op een stokje te maken. Handig. Want zo’n grote ijstaart is in een park niet heel erg handig. En alles wat klein is, is schattig toch?

En nog meer goed nieuws: vorig jaar werden ze alleen nog in vanillesmaak op de markt gebracht, maar nu bestaan ze ook in aardbeiensmaak. Een roze Viennetta op een stokje. Leuker kan het bijna niet worden.

Supermarktketen Iceland

Het enige nadeel is dat de ijsjes nog niet in Nederland worden verkocht, maar wel in de Britse supermarktketen Iceland. In één doos zitten vijf stuks en die kost omgerekend maar 1,70 euro.

Reageer op artikel:
Oeh! Er bestaan nu ook Viennetta ijsjes in aarbeiensmaak en daar lik je je vingers bij af
Sluiten