Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 16 december 2017

Magischer wordt het niet: Vier nieuwjaar in Disneyland Parijs

Met nieuwjaar zijn er zoveel feestjes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En vaak is het een must om zo snel mogelijk een keuze te maken en kaartjes te fixen. Want uitverkocht is uitverkocht. Nog geen plannen? Geen paniek, het meest betoverende feestje heet jou en je hele girlsquad graag welkom.

Met oud en nieuw wil je natuurlijk het liefst met al je lieve vriendinnen bij elkaar zijn. En om het ècht onvergetelijk te maken, vier je nieuwjaar in Disneyland Parijs. Beter kan haast niet.

Nieuwjaar in Disneyland Parijs

Je kunt het nieuwe jaar beginnen in een kroeg bij je om de hoek waar je eigenlijk iedere week komt. Maar je kunt er ook een heel speciaal tripje naar Parijs van maken. Disneyland is normaal gesproken al een groot sprookje, maar met nieuwjaar wordt helemaal uitgepakt. Dat begrijp je wel.

Verwacht optochten in verschillende stijlen, sfeervolle lichtjes all over the place, vuurwerk, heerlijke dinertjes, dansfeestjes en much more. Het is en blijft wel Disneyland. Er zijn verschillende feestjes waarvoor je kaartjes kunt kopen. Je kunt ze allemaal op de website vinden.

Magischer kun je het nieuwe jaar niet beginnen, dat is logisch. Happy new year.

Was je hier al van op de hoogte? Het is officieel! Disneyland Parijs gaat uitbreiden met een derde themapark

Reageer op artikel:
Magischer wordt het niet: Vier nieuwjaar in Disneyland Parijs
Sluiten