De vijf beautytips van Cara Delevingne

We zijn nooit te oud om te leren. Dit keer geeft Cara Delevingne ons vijf fijne beauty tips.

Cara had een ongelooflijke impact afgelopen jaar. In 2014 zette zij de wenkbrauw weer op de kaart, en hoe. De wenkbrauw mag er zijn en die trend is niet zomaar komen aanwaaien. Miss Delevingne kwam zag en haar wenkbrauw overwon. Welke beautytips we van haar hebben geleerd?

1) Een volle wenkbrauw kun je prima combineren met een rode lip. Kortom, er is geen excuus om je wenkbrauwen niet te laten staan. Zolang je de rode Chanel nog mag blijven dragen komt alles goed.

2) Cara liet ons zien hoe je een hanekam vrouwelijk kan dragen. Losse knotjes op je hoofd en je bent nog even girly als daarvoor.

3) Je hoeft je geen zorgen te maken over eventuele uitstekende schuifspeldjes. Doe alsof het erbij hoort en wees een beetje een rebel. Kan prima.

4) Match je lippenstift met iets wat niemand ziet aankomen. Kies een ongewone accessoire zoals Cara haar lipstick matchte met haar schoenveters.

5) Ook Cara heeft wel eens een smokey eye. Maar zij geeft er wel een originele twist aan. Met grijze en lila kleuren ontstaat er een originele combi die we best vaker mogen zien in 2015. Ook bij jou.

[one_third][/one_third][one_third][/one_third][one_third_last][/one_third_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
De vijf beautytips van Cara Delevingne
Sluiten