Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 11 okt 2017

Oh yes! Het Fifty Shades-sprookje gaat maar door met een vijfde boek en het ligt bijna in de winkel

Fifty Shades. We kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Na lang wachten komt de dag dat we allemaal naar de bioscoop rennen om de derde film te bewonderen, ein-de-lijk in zicht. Maar schrijfster E.L. James weet dat we niet van wachten houden en heeft vaart in haar pen gezet. Het nieuwe boek waar ze al even mee bezig was, komt volgende maand namelijk al op de schappen te liggen.

Toen Anastasia Steele, a.k.a. Dakota Johnson, vorig jaar jarig was, kondigde de geweldige E.L. James aan dat ze bezig was met een vijfde boek. Eentje die voor de tweede keer geschreven is vanuit het standpunt van Mr. Grey himself. Kom maar door.

Vijfde boek Fifty Shades

Eerder werd het eerste boek al herschreven vanuit het standpunt van Mister multimiljonair. Het vijfde deel is een herschreven versie van het tweede boek Fifty Shades Darker.

Het nieuwste boek krijgt de naam Darker: Fifty Shades Darker as Told by Christian. Ook bij dit boek krijgen we te weten wat er allemaal door het hoofd van Christian spookt. Zin in.

Vorig jaar plaatste James twee pagina’s uit het boek op haar Facebookpagina. De rest van het boek ligt nu of zeer binnenkort bij de drukker, want het vijfde deel wordt eind november in de winkels verwacht. Spannend! Zal het net zo steamy worden als de andere delen?

Good morning, allI know you're anxiously awaiting the trailer, and that's happening… soon.In the meantime, in honour of Ana's birthday, there's this:

Geplaatst door E L James op zaterdag 10 september 2016

Dit wil je ook even zien: HIJ IS ER! De officiële trailer van Fifty Shades deel 3 en het laat ons nu al smachten naar meer

Reageer op artikel:
Oh yes! Het Fifty Shades-sprookje gaat maar door met een vijfde boek en het ligt bijna in de winkel
Sluiten