Renée
Renée | LinkedIn Life 3 mei 2019

Say what? Er is een VIJFDE koppel toegevoegd aan Temptation Island VIPS

Temptation Island VIPS 2019 belooft nu al een gek seizoen te worden, want er doen niet vier maar juist vijf koppels mee. En dat is tegen alle officiële regels in. Hoog tijd om je aan het nieuwste koppel toe te voegen.

Het is trouwens niet gek dat er nóg een koppel is ingevlogen voor Temptation Island VIPS. Onlangs schreven we namelijk nog dat Channah en Quentin het programma verlieten zodra zij de makers vertelde dat ze zwanger is. Daarop werd een nieuw koppel ingehuurd uitgenodigd.

Het vijfde koppel in Temptation Island VIPS 2019

Naast Pommeline en Fabrizio, Quentin en Channah, Thomas en Yasmin en Damian en Shirley doen dit seizoen ook Orpheo en Liessinde mee. Wie ze zijn weten we niet, want het is tot nu toe nog geen bekend koppel. Maar ze zijn niet voor niets uitgekozen voor het programma, dus het belooft vast de nodige drama op te leveren.

Liessinde is in ieder geval niet geheel onbekend als het gaat om Temptation, want ze gaat met niemand minder dan Gelina om. Zij heeft ongetwijfeld goede tips gegeven om het programma te overleven, want samen met Stefano kwam ze er sterker dan ooit uit. Zelfs na zijn misstap.

Dit zijn ze:

Eén ding is zeker: het advies van Gelina heeft misschien wel geholpen, want er worden nog steeds fitnessfilmpjes opgenomen voor de gram. Nóg een koppel dat VIPS heeft overleefd?!

Zie ook: Hier is het bewijs of Pommeline en Fabrizio na TI VIPS nog samen zijn

Team Tempa

Reageer op artikel:
Say what? Er is een VIJFDE koppel toegevoegd aan Temptation Island VIPS
Sluiten