Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 7 nov 2020

OMG! Viktor Verhulst van Love Island krijgt zijn eigen reality-programma

Voor de Love Island-fans onder ons, is Viktor Verhulst geen onbekende. Hij was de Vlaamse metgezel van Holly Mae Brood, de Love Island-presentatrice. Vond jij het nou stiekem ook leuker om naar Viktor te kijken in plaats van alle andere deelnemers? Goed nieuws. Viktor krijgt namelijk zijn eigen realityshow.

En wij vertellen je daar natuurlijk alles over.

Viktor Verhulst eigen realityserie

We krijgen niet alleen Viktor Verhulst te zien in de realityserie, maar het gaat om het complete gezin. Dus ook vader Gert, the big boss van Studio 100 in België. In de realityserie genaamd De verhulstjes, zullen ze 24/7 gevolgd worden door camera’s. Maar hoe kwamen ze nou bij dit idee? Dat kunnen we je uitleggen.

Viktor Verhulst vlogde al een tijdje op YouTube onder de naam Viktor Vlogdown, hierin legde hij de lockdown vast. Dit zag zijn vader Gert ook wel zitten, en zo zijn zij de realityserie begonnen. Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd hoe deze serie eruit zal gaan zien.

Vooruitblik

Maar toch kunnen we al een beetje verklappen wat er te zien zal zijn, of nou ja.. Annick Bongers, programmadirecteur bij SBS België kan alvast een beetje verklappen wat we kunnen verwachten. Zo zei ze:

“De invulling bleef grappig eenvoudig: een taart bakken voor een jarige hond, een spelletje spelen, een lockdownbaard of een garnalenpelwedstrijd. Maar het was wel de eerste keer dat we de familie van zo dichtbij konden volgen. Met De Verhulstjes gaan we nu voor een volwaardig programma bij de familie thuis. Een bijzondere bubbel met heel gewone bezigheden.”

Te zien in Nederland?

Aangezien het een Belgisch programma wordt, is het nog niet duidelijk of we de realityserie van De Verhulstjes ook kunnen zien op de buis in Nederland. Keep you updated.

Lees ook: Love Island-nieuws! Dít is er al allemaal gebeurd na het programma

Reageer op artikel:
OMG! Viktor Verhulst van Love Island krijgt zijn eigen reality-programma
Sluiten