Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 27 dec 2018

Op naar Parijs: Er zijn nu een waterpark én spa pal naast Disneyland

Parijs is natuurlijk altijd een goede bestemming. Je kunt spontaan de auto of de trein pakken en je bent er binnen no time. Je kunt een nachtje slapen in de stad van de liefde. Je kunt met je besties shoppen of naar Disneyland. En je kunt nu ook naar een spa.
Als je van plan bent om binnenkort naar Disneyland Parijs te gaan, regel dan maar dat je nóg een nachtje van huis bent. Want er is onlangs een vakantiepark geopend naast Disneyland. En daar is een waterpark, maar ook een spa, waardoor je compleet kunt ontspannen.

Je kunt naast Disneyland naar een waterpark en spa

Het vakantiepark genaamd Villages Nature Paris, bestaat uit vijf werelden. En één daarvan is ronduit fantastisch. We hebben het over Aqualogon, een waterpark wat deels binnen en deels buiten is. Denk aan verschillende glijbanen en zwemmen in de buitenlucht.

Maar ook een spa. De Deep Nature Spa, biedt een warmtepad met zoutcabine, Hammam, een sauna, jacuzzi’s en een relax- en ontspanningsrime. Je kunt er natuurlijk ook gezichtsbehandelingen boeken of een massage nemen. Hmmm.

Eerlijk gezegd lijkt ons dit heerlijk om te combineren met de magie van Disney. Parijs is officieel onze lievelingsstad nu.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Op naar Parijs: Er zijn nu een waterpark én spa pal naast Disneyland
Sluiten