Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 10 jul 2019

Dagje naar Den Haag? Sluit dan af met een etentje bij de nieuwste hotspot Vincenzo’s Osteria

Heb jij een uitje naar Den Haag op de planning staan met je beste vriendinnen? Dan maken jullie ongetwijfeld van te voren een hotspot lijstje om af te strepen in de stad. Voeg daar vooral ook Vincenzo’s Osteria aan toe want bij dit restaurant kun je héérlijk dineren voor een zacht prijsje.

Den Haag barst van de wijken waar je op elke straathoek een hip barretje spot. Vooral het Zeeheldenkwartier is een must see als jij en je vriendinnen deze stad bezoeken. Daar vind je ook het nieuwe restaurant Vincenzo’s Osteria.

Vincenzo’s Osteria in Den Haag

Twee maanden geleden opende Vincenzo’s Osteria haar deuren in Den Haag na het succes van Vincenzo’s pizzeria. Beautify werd uitgenodigd voor een hapje en dat lieten we natuurlijk niet aan onze neus voorbij gaan.

Je stapt binnen in een prachtig ingerichte zaak want aan werkelijk alle details is gedacht. Je wordt meteen opgemerkt en de vriendelijkheid straalt van het personeel af. Enorm pluspunt natuurlijk.

Having trouble with the Tuesday blues? We have the solution, come in and recharge with a fresh pasta. From now on we are open on Tuesdays!! . . #vincenzososteria #prinshendrikstraat #zeeheldenkwartier

63 Likes, 1 Comments – VINCENZO’S OSTERIA (@vincenzososteria) on Instagram: “Having trouble with the Tuesday blues? We have the solution, come in and recharge with a fresh…”

Het menu

Wij kozen verschillende gerechten van de kaart en begonnen met oesters (want waarom ook niet?) en die waren heerlijk. We kozen van de voorgerechten ook de burrata en carpaccio van vis die we iedereen kunnen aanraden.

Als hoofdgerecht namen we de pappardelle met Parmezaanse kaas en truffel. En ja, die kwamen ze aan tafel klaarmaken op een karretje. Een enorme Parmezaanse kaas wordt gesmolten en daar wordt de pappardelle in ondergedoopt. Echt een feestje.

Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 23.00 uur.
Adres: Tasmanstraat 129, 2518 VL, Den Haag
Website: www.vincenzososteria.nl

Reageer op artikel:
Dagje naar Den Haag? Sluit dan af met een etentje bij de nieuwste hotspot Vincenzo’s Osteria
Sluiten