Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 21 okt 2020

De VIP-editie van First Dates begint binnenkort weer en deze BN’er doet mee

First dates. Wie kent het programma niet. Heerlijk ongegeneerd meekijken hoe anderen een redelijk ongemakkelijke of juist mega romantische date ondergaan. Meestal zijn dit onbekende Nederlanders maar binnenkort kunnen we weer meekijken met de eerste afspraakjes van bekende Nederlanders in de vip-versie van First Dates.

Wij kunnen niet wachten.

Vip-versie van First Dates

Zoals je als die-hard fan van First Dates wel weet, is er al een keer eerder een vip-versie geweest. Zo mochten we eerder al genieten van de ongemakkelijke en romantische dates van Maik de Boer, Giel Beelen, Mariska van Kolck, Sipke Jan Bousema en Yvonne Coldeweijer. Herinner je je het nog? 😉 Maar nu wil je natuurlijk weten, wie oh wie doen er dit jaar mee? Goed nieuws: we hebben al één naam doorgekregen.

Deelname bekende Nederlander

De eerste deelnemer kun je kennen van de realityserie ‘Modemeisjes met een missie’ daarnaast is ze ook fashion-ondernemer en influencer – we hebben het hier over Maria Tailer. Zij is een van de beeldschone singles die het avontuur aandurft en zich laat matchen met een totaal onbekende. Dat maakte Maria onlangs bekend op haar Instagram-account.

Zo zei ze: “First Dates Vips! Ik vind dit programma zo mooi gemaakt. Tijdens de opnames heb ik ook de hele crew ondervraagd. Waar halen jullie die matches vandaan? Hoe kunnen jullie altijd twee dezelfde types vinden?”

Zo te lezen is ze er volledig voor gegaan, maar helaas weten we de uitkomst nog niet: “Ik was ook heel erg nieuwsgierig naar de match die ze voor mij gevonden hadden, maar daar kan ik natuurlijk nog niets over vertellen.” Wordt uiteraard vervolgd…

Andere deelnemers First Dates

Maria liet aan Grazia weten dat ze absoluut niet de enige bekende Nederlander was die meedeed aan de vip-versie van First Dates. Zo zei ze: “Terwijl ik daar was, waren er ook nog andere BN’ers en hun dates gaande en ik heb zo genoten van de matches die er waren en hoe oprecht iedereen in de dates stapte. I mean in the end, everybody wants somebody to love.”

We weten dus helaas nog niet wie de andere deelnemers zullen zijn. Wat we wél weten is dat auteur Saskia Noort en ontwerpster Judith Osborn het programma aan zich voorbij hebben laten gaan. We beloven je op de hoogte te houden ;-).

Lees ook: Wil je het graag uitmaken? Fred van First Dates UK helpt je met alle liefde

Reageer op artikel:
De VIP-editie van First Dates begint binnenkort weer en deze BN’er doet mee
Sluiten