Viral: Deze moeder lijkt zoveel op haar dochters dat niemand kan ontdekken wie de moeder is

Lotte Nijborg 6 feb 2016 Life

Sommige foto's gaan het hele internet over. Zo ook deze foto van een meisje met haar tweelingzus en haar moeder. Alleen, wie is de moeder op de foto?

Toen Kaylan Mahomes de selfie plaatste op Twitter met het bijschrift “Mom, twin & me” werd de foto al snel opgepikt door het internet. Inmiddels is de foto meer dan 27.000 keer geretweet en heeft het bij het schrijven van dit artikel bijna 49.000 vind ik leuks. Niemand heeft namelijk een flauw idee wie de moeder is en welke twee de tweeling is. Het drietal lijkt vrijwel identiek aan elkaar te zijn en zeker qua leeftijd.Als reactie op het ontploffende internet plaatste het drietal een video op Instagram met het bijschrift “When your mom thinks it’s a picture.. lol #whoisthemom

When your mom thinks it's a picture..lol #whosthemom ??

A video posted by #momtwin&me ? (@momtwinandme) on

Maar wie is de moeder nou eigenlijk?

Helaas geeft de tweede video ook geen 100% duidelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat Kaylan het bijschrift van de eerste foto heeft geplaatst op volgorde. Mama links, tweelingszus in het midden en Kaylan zelf rechts. In de video lachen de middelste en rechter namelijk al terwijl de dame links nog stil zit. Wat weer zou matchen met het feit dat mama niet wist dat er een foto werd gemaakt.

Kaylan schijnt inmiddels te hebben toegegeven dat de volgorde van haar onderschrift inderdaad correct is. Mama links, haar tweelingzus in het midden en zijzelf rechts. Gelukkig kan iedereen vannacht weer slapen.

Reageer op artikel:
Viral: Deze moeder lijkt zoveel op haar dochters dat niemand kan ontdekken wie de moeder is
Sluiten